Skocz do zawartości

Jakie Miejscebw Usa Wybrać Z Takim Fachem.

windsurfer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

To Ci odpowiedzialem - fitness cluby zatrudniajace personalnych trenerow sa w kazdej mniejszej lub wiekszej miescinie i ludzie Ci trenuja w kazdym zakresie wieku. Wskazal bym Ci nawet bardziej konretne miejsca, ale po Twoich postach juz mi sie odechcialo.

Bardzo dobrze napisales kzielu.

Oni musza wiedziec bylby Twoj status w USA, zeby Ci odpowiedziec na pytanie bo sa miejsca bardziej przyjazne dla osob nielegalnych i sa mniej przyjazne. To po pierwsze.

Po drugie praktycznie wszystkie miejsca sie nieprzyjazne dla osob pracujacych nielegalnie, tak jest trudno znalezc prace.

Po trzecie niektorzy mysla, e przyjada do USA na wizie turystycznej i od razu znajda prace. Niektorym trzeba wyjasnic, ze tak nie jest

Po czwarte jestes niemily

Napisano

windsurfer, serio, czego chcesz sie dowiedziec? Prace jako trener jest stosunkowo latwo znalezc -- zwlaszcza jezeli nie musisz pracowac na pelen etat -- bo to nie jest szczegolnie dobrze-platny zawod, i duzo ludzi odchodzi, wiec miejsca pracy sa. ALE dla ludzi ktorzy sa tu legalnie. Jezeli nie masz legalnego statusu to raczej nie masz duzo szansy. Widsurfing nie jest tu specjalnie popularnym sportem (ludzie wola surfing) wiec nie wiem czy nawet jako "legalny" masz szanse. Jezeli myslisz o pracy w lecie, to jestes troche za pozno - amerykanie koncza rok akademicki pod koniec maja i w lipcu przewaznie takie prace na lato sa juz zaklepane.

Napisano

Dzięki za tą odpowiedź. Wyjaśniła mi trochę ten temat. Chciałem się jeszcze dowiedzieć jaki stan jest najlepszy do tego typu zajęć ale wynika z waszych odpowiedzi nie ma to znaczenia także temat chyba został wyczerpany.

Napisano

Ej no ma znaczenie, przecież nie będziesz trenował rednecków w Texasie, jedź do Californi, będę Twoją klientką od razu :)

Napisano

Wawka daleko, a poza tym jestem w trakcie pakowania manatek :) Plan masz dobry, tylko musisz sie zabrać do Stanów legalnie, koleżeństwo ma trochę racji, choć przekazaną w dość obcesowy sposób (taki style). Trzymam kciuki :)

Napisano

windsurfer - jeżeli wybierasz się tam na wizie turystycznej to odłóż swoje umiejetności na bok i kup buty z metalowymi czubkami, bo najprawdopodobniej czeka cię robota na budowie. Żaden klub nie przyjmie cię bez papierów. Możesz jedynie liczyć na pracę fizyczną bez żadnych nadziei na lepsze jutro.

Ameryka to w tej chwili nie jest już żadne eldorado. Zarabiasz mało, w stosunku do kosztów życia!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...