Skocz do zawartości

Legalizacja Statusu Po Slubie Z Obywatelem Usa Na Wizie Turystycznej

aneta0605

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Zajrzyj do instrukcji od I-130, szczególnie tam gdzie pisze boldem "copies" i kawałek dalej o niezbędnych dokumentach dla małżonka. To jest absolutnie podstawowy dokument do którego trzeba zajrzeć przed wysłaniem petycji.

Nie pisze tam nic o CERTIFICIED ani nawet o certified.

• 2 miesiące później...
Napisano

Hej. Jestem juz po odciskach I czekam na EAD. Sprawdzilam moj uscis status I jest tam taka informacja:

As of December 9, 2014, we are ready to schedule your Form I-485, Application to Register Permanent Residence or to Adjust Status, Receipt Number for an interview. We will schedule your interview and send you a notice. Please follow any instructions in the notice. If you do not receive your interview notice by January 8, 2015, please go to www.uscis.gov/e-request to request a copy of the notice. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.

Czy to oznacza, ze intinterview bedzie lada chwila? Jesli tak to jestem w szoku ze tak szybko to Idzie I nie move za bardzo w to uwierzyc. Ktos rozjasni sytuacje?:P

Napisano

To znaczy,ze do 8 stycznia otrzymasz list z wyznaczona data interview.List moze przyjsc nawet i w tym tygodniu :) Ja dostalam taka kartke w polowie lutego i 20 marca mialam interview.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Hej. Tak jak pisalam we wczesniejszym poscie, do 8 stycznia mialam otrzymac wezwanie na interview a tutaj do tego czasu nie dostalam nic. Boje sie,ze te list gdzies sie zgubil po drodze, a ja nie dowiem sie na kiedy wyznaczona jest rozmowa I wszystko pojdzie na marne! Napisalam do uscis, ale nie ma zasne go odzewu:(co robic?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...