aneta0605 Napisano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2014 na pewno moge zrobic sama ? dlaczego pisze CERTIFICIED copy of marriage certificate?
kzielu Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Napisano 12 Października 2014 Zajrzyj do instrukcji od I-130, szczególnie tam gdzie pisze boldem "copies" i kawałek dalej o niezbędnych dokumentach dla małżonka. To jest absolutnie podstawowy dokument do którego trzeba zajrzeć przed wysłaniem petycji. Nie pisze tam nic o CERTIFICIED ani nawet o certified.
Aiglon Napisano 12 Października 2014 Zgłoś Napisano 12 Października 2014 Wysyla sie kopie Na rozmowe przynosi oryginal
aneta0605 Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2014 Hej. Jestem juz po odciskach I czekam na EAD. Sprawdzilam moj uscis status I jest tam taka informacja: As of December 9, 2014, we are ready to schedule your Form I-485, Application to Register Permanent Residence or to Adjust Status, Receipt Number for an interview. We will schedule your interview and send you a notice. Please follow any instructions in the notice. If you do not receive your interview notice by January 8, 2015, please go to www.uscis.gov/e-request to request a copy of the notice. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address. Czy to oznacza, ze intinterview bedzie lada chwila? Jesli tak to jestem w szoku ze tak szybko to Idzie I nie move za bardzo w to uwierzyc. Ktos rozjasni sytuacje?
jkb Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2014 Czekaj na list z wezwaniem na interview, tam bedzie podana data
Joyanna Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2014 To znaczy,ze do 8 stycznia otrzymasz list z wyznaczona data interview.List moze przyjsc nawet i w tym tygodniu Ja dostalam taka kartke w polowie lutego i 20 marca mialam interview.
aneta0605 Napisano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Hej. Tak jak pisalam we wczesniejszym poscie, do 8 stycznia mialam otrzymac wezwanie na interview a tutaj do tego czasu nie dostalam nic. Boje sie,ze te list gdzies sie zgubil po drodze, a ja nie dowiem sie na kiedy wyznaczona jest rozmowa I wszystko pojdzie na marne! Napisalam do uscis, ale nie ma zasne go odzewu:(co robic?
jkb Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Zadzwonic do USCIS, poprosic o supervisora, zapytac o date interview.
aneta0605 Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 Dzwonilamdo uscis I kobieta powiedziala mi, ze przede mna jest jeszcze 2000 numerow..ile to czekania? miesiac,6miesiecy, rok????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.