Kamilejros Napisano 27 Września 2014 Zgłoś Napisano 27 Września 2014 Witam serdecznie, otoz jak wiemy, Polska jest w tym roku ponownie w gronie krajow na loterie wizowa. Mam dwa pytania, odnosnie swojej sytuacji i bardzo serdecznie prosze o pomoc. 1)Obecnie mam wyslane dokumenty o zmiane statusu z J1 na F1, czy jesli zglosze sie do loterii, moze miec to negatywny wplyw na rozpatrzenie mojej sprawy o zmiane statusu na studencki? 2) Czy, jesli zostane wylosowany bedac na statusie F1, taka karte moge odebrac w USA? Pozdrawiam cieplo z (jeszcze) cieplego Chicago
sly6 Napisano 27 Września 2014 Zgłoś Napisano 27 Września 2014 witaj odp 1 Nie ma na to wplywu,za to przygotuj sie na to abys dostal zmiane statusu. odp2 Mozesz zostac zaproszony na rozmowe na terenie USA i tutaj tez mozesz dostac GC,,poczytaj co bylo w dv 2014 jak ktos pisal z innego forum ze juz w sierpniu mial problem z GC a osoby z Europy,w Polsce mialy rozmowy i GC. Poczytaj tez uwaznie jak kto sie robi na terenie USA,zobacz gdzie mozesz zrobic badania medyczne.No i musisz miec legalny status na terenie USA .
Kamilejros Napisano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 28 Września 2014 Dzieki Ci bardzo za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.