pola34511 Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Dzień dobry. W tym roku planuje wyjazd do USA na wakacje. Mam wiele pytań dotyczących wyjazdu. Mam 15 lat. Oboje rodzice mają wizy do USA turystyczne.Mam zamiar jechać do cioci na miesiąc, która mieszka w stanie Connecticut.Czy muszę jechać do konsulatu, aby ubiegać się o wizę? Czy wystarczy, że złożymy z rodzicami wniosek o wizę przez internet? Czy mogę lecieć sama czy musimy wykupić opiekę stewardessy? Ile to kosztuje ?
pelasia Napisano 2 Października 2014 Zgłoś Napisano 2 Października 2014 Wizy bez wizyty w ambasadzie wydawane sa dzieciom do 12 roku życia jesli dobrze pamietam.
sly6 Napisano 3 Października 2014 Zgłoś Napisano 3 Października 2014 tutaj masz to opisane co i jak z wiza http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-nieimigracyjne/skadanie-wnioskw-o-wiz-dla-dzieci.html wiek to bedzie do 14 roku zycia. a co do podrozy to lecisz moze lotem bez przesiadki czy bedziesz miec przesiadke?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.