Gusia21 Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Napisano 22 Października 2014 Witam. Planuję w połowie lutego wypad do Australii, a konkretnie do Melbourne. Możecie mi polecić jakieś strony gdzie najlepiej szukać w miarę tanich biletów? Możecie polecić jakąś dobrą kombinację lotów? Z góry dziękuję za pomoc.
olmeca Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Napisano 22 Października 2014 Bilety najczęściej wyszukuje za pomocą skyscanner
Pacowsky Napisano 22 Października 2014 Zgłoś Napisano 22 Października 2014 hej Ja z własnego doświadczenia polecam zapisać się na subskrypcję fly4free, loter itp, warto śledzić ich na fb, czas reakcji na daną ofertę niekiedy jest bardzo krótki Moją ulubioną stroną na polowanie dobrych ofert jest ostatnio flipo.pl - udało mi się tam kupić bilet na trasie Waw - Ny - Waw za.... 820 zł teraz poluje na Ny - Winnipeg i najtaniej jest jak narazie też na flipo Odziwo, wiele razy widziałem ze sporo dobrych cenowo biletów jest z Pragi , może warto się tym zainteresować, tym bardziej jesli jesteś gdzieś z południa Polski Pozdr!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.