Radek88 Napisano 6 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2014 Witam Mam pytanie ponieważ nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Otóż swoją ukochaną poznałem 4 lata temu w Polsce spotykaliśmy się zawsze gdy przylatywała do Polski. Ja chciałem też polecieć do niej i złożyłem wniosek o wizę turystyczną i to nawet dwukrotnie, dziś właśnie znów usłyszałem odmowę. Więc zdecydowaliśmy się złożyć wniosek o wizę narzeczeńską i tu pojawia się moje pytanie. Czy po odmowie na dwie próby wizy turystycznej mogę mieć teraz problemy z uzyskaniem wizy narzeczeńskiej ? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję za pomoc.
kzielu Napisano 6 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2014 Jezeli odmowa nie jest z powodu bana (jak rozumiem nie jest - jest pewnie za wiezi), to nie - nie bedzie mialo to zadnego wplywu.
Radek88 Napisano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2014 Zgadza się odmowa była za brak więzi z Polską. Dzięki za pomoc
sly6 Napisano 6 Listopada 2014 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2014 na tym forum sa osoby ze dostaly odmowe wizy turystycznej-brak wiezi z Polska a pozniej bez zadnych problemow dostaly wize narzeczenska
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.