Paulina_89 Napisano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2014 Też na polowania nie chodze, ale uważam, że strzelanie z długiej do ruchomego celu w postaci pomarańczowego krążka jest ciekawsze
jkb Napisano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2014 Chyba nie rozumiem. "nieimigranci" to obywatele USA. Maja zakaz posiadania broni (federalny) i musza go omijac? No nie rozumiesz Nieimigrant = osoba na wizie nieimigracyjnej / w statusie nieimigracyjnym. http://www.uscis.gov/tools/glossary/nonimmigrant
Amy Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2014 Też na polowania nie chodze, ale uważam, że strzelanie z długiej do ruchomego celu w postaci pomarańczowego krążka jest ciekawsze Probowala clay target shooting obok nas jest wielka strzelnica w lesie gdzie jest chyba z 60 stanowisk z ktorych wylatuja krazki moj maz jest wysoki wiec jego bron jest po prostu za dluga dla mnie i nie moge jej dobrze zlapac pozatym jest ciezka i mam problem z jej trzymaniem dlatego nie spodobalo mi sie to za bardzo
Paulina_89 Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2014 Probowala clay target shooting obok nas jest wielka strzelnica w lesie gdzie jest chyba z 60 stanowisk z ktorych wylatuja krazki moj maz jest wysoki wiec jego bron jest po prostu za dluga dla mnie i nie moge jej dobrze zlapac pozatym jest ciezka i mam problem z jej trzymaniem dlatego nie spodobalo mi sie to za bardzo Dla mnie ta bron tez jest ciezka i rece mi sie trzesa troche jak ja dlugo trzymam choc moze fakt, ze jestem wysoka troche mi pomogl opanowac rownowage. Teraz na silowni pracuje nad wzmocnieniem ramion
andyopole Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2014 Dla mnie ta bron tez jest ciezka i rece mi sie trzesa troche jak ja dlugo trzymam choc moze fakt, ze jestem wysoka troche mi pomogl opanowac rownowage. Teraz na silowni pracuje nad wzmocnieniem ramion To jak dasz "swojemu z liscia" to umrze niechybnie....
Paulina_89 Napisano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2014 To jak dasz "swojemu z liscia" to umrze niechybnie.... On mnie sam dopinguje. Jego "dzien dobry" to pytanie "did you go to the gym?"
miro77 Napisano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2014 Moja najwieksza duma - Polski VIS: Taki polski to on do końca nie jest bo wyprodukowany już przez niemiaszków.
Rubicon Napisano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2014 na dzien dzisiejszy moim ulubiencem jest springfield XD-S 3.3″ Single Stack 9mm Bardzo fajny pistolet!! Ja mam XD-M ale planuje zakup XD-S .45 do codziennego noszenia. Taki polski to on do końca nie jest bo wyprodukowany już przez niemiaszków. Dokladnie to zlozony przez niemiaszkow z polskich czesci - swiadczy o tym niski numer oraz miedzy innymi naciecie na kolbe.
Dejmos Napisano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2014 Orientuje sie ktos czy MSBS-5,56 Radon bedzie dostepny w USA gdy zostanie ukonczony? Juz nawet nie chodzi mi o zakup, ale chocby wyprobowanie na strzelnicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.