Gość Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 To chyba jest troche na odwrot - NAJPIERW musisz miec legalny pobyt, dopiero potem mozesz starac sie dostac do armiii. (So tez nie jest latwe, wiesz.) Samo aplikowanie o legalny pobyt troszke ci zajmie. Samo bycie zolnierzem nie jest tez latwe - jesli chcesz dolaczyc tylko ze wzgledu na benefity, to wedlug mnie jest to troche slabe. Ale coz, ludzie tak robia. Moj maz jest tutaj zolnierzem i widze jak ciezko jest czasami.
JasnieWielmorznyPan Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Ciągnie mnie do munduru
lochraven Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2015 Spoko, ja się tylko koleżeńsko śmieje, sam jestem w US Navy.
JasnieWielmorznyPan Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 napisz jakieś swoje spostrzeżenia
sly6 Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Roleka jak poszperasz w internecie ,nawet tym forum to zobaczysz jakis byly furtki i nie trzeba bylo miec GC no ale szukali ludzi ktorzy byli potrzebni dla wojska i mieli potrzebne kwalifikacje,samo skonczenie liceum to za malo
JasnieWielmorznyPan Napisano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Mam w planach studia na politechnice, kierunek elektrotechnika ale sam nie wiem czy dam radę teraz mam rozszerzoną matmę i nie jest łatwo Jednak chciałbym jak najszybciej wyemigrować
KaeR Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Jednak chciałbym jak najszybciej wyemigrować Latwo powiedziec. W tej chwili Twoje szanse sa bardzo male. Wsylaj zgloszenia na loterie poki jest, bo jesli zlikwiduja to szanse spadna prawie do zera.
Joanna30 Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Ma 17 lat i nie ma średniego wykształcenia, więc z wysyłaniem zgłoszeń na loterię też musi poczekać
KaeR Napisano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2015 Ma 17 lat i nie ma średniego wykształcenia, więc z wysyłaniem zgłoszeń na loterię też musi poczekać No to zostaje modlitwa tylko, zeby nie zniesli.
JasnieWielmorznyPan Napisano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2015 A to nie jest tak, że każdy kto pochodzi z kraju który należy do NATO może wstąpić do armii kraju który też jest w NATO??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.