Skocz do zawartości

Kilka Pytań Odnosnie Wyjazdu Do Usa I Obywatelstwa.

czarek663

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...
Napisano

Dlaczego ludzie zamiast szukać u źródła, zadają głupie pytania na forach.. Odpowiedzi na 99% takich pytań jest na stronie ambasady, więc po co pokazywać innym, że się marzy o wyjeździe do USA, lecz jest się niezaradnych plackiem..

Napisano

Arjuna a od kiedy jestes na forach?

idz na inne fora np o Kanadzie i zobacz co tam sie dzieje ;)

a tak jest od kiedy pamietam,to moze bedzie z 12 lat ;) i na wielu,wielu forach ;)

Napisano

Niestety wiem jak jest na forach i sądzę, że nie można przyzwalać innym na bycie kaleką umysłową. :)

Jak widzę pytania, które niektórzy zadają to mi oczy krwawią. Wszystkie informacje są na stronie ambasady, albo już na forum, albo w ogóle gdzieś w necie, a ludzie zakładają niepotrzebne tematy z oczywistymi pytaniami..

Ostatnio pojawiło mi się nietypowe pytanie na pewien temat związany z wyjazdem i co? Po krótkim przeszukaniu odpowiedź znalazła się o dziwo na stronie ambasady.. :) Czyli jak była odpowiedź na to pytanie, to na us.embassy.gov będzie odpowiedź na niemal wszystko..

Nie zdziwię się jak niedługo pojawi się na forum pytanie w stylu "Otrzymałem ostatnio z banku kartę kredytową VISA. Czy uprawnia mnie ona na wjazd na teren Stanów Zjednoczonych"..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...