serafina Napisano 7 Marca 2015 Zgłoś Napisano 7 Marca 2015 czy majac GC mam "US Lawful Permanent Resident (LPR) status"? Mam...juz doczytalam http://www.uscis.gov/tools/glossary/lawful-permanent-resident-lpr
Anubis Napisano 7 Marca 2015 Zgłoś Napisano 7 Marca 2015 czy majac GC mam "US Lawful Permanent Resident (LPR) status"? Mam...juz doczytalam http://www.uscis.gov/tools/glossary/lawful-permanent-resident-lpr Kiedyś te karty LPR były zielonego koloru, i tak już w potocznej mowie zostało
Arjuna Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Dlaczego ludzie zamiast szukać u źródła, zadają głupie pytania na forach.. Odpowiedzi na 99% takich pytań jest na stronie ambasady, więc po co pokazywać innym, że się marzy o wyjeździe do USA, lecz jest się niezaradnych plackiem..
jkb Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Ale po co odświeżać tak stary wątek bez dobrej przyczyny?
Arjuna Napisano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 Żeby ludzie przeczytali to co zostało napisane i zaczęli myśleć, oraz samodzielnie szukać tego, czego potrzebują.
sly6 Napisano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 Arjuna a od kiedy jestes na forach? idz na inne fora np o Kanadzie i zobacz co tam sie dzieje a tak jest od kiedy pamietam,to moze bedzie z 12 lat i na wielu,wielu forach
Arjuna Napisano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 Niestety wiem jak jest na forach i sądzę, że nie można przyzwalać innym na bycie kaleką umysłową. Jak widzę pytania, które niektórzy zadają to mi oczy krwawią. Wszystkie informacje są na stronie ambasady, albo już na forum, albo w ogóle gdzieś w necie, a ludzie zakładają niepotrzebne tematy z oczywistymi pytaniami.. Ostatnio pojawiło mi się nietypowe pytanie na pewien temat związany z wyjazdem i co? Po krótkim przeszukaniu odpowiedź znalazła się o dziwo na stronie ambasady.. Czyli jak była odpowiedź na to pytanie, to na us.embassy.gov będzie odpowiedź na niemal wszystko.. Nie zdziwię się jak niedługo pojawi się na forum pytanie w stylu "Otrzymałem ostatnio z banku kartę kredytową VISA. Czy uprawnia mnie ona na wjazd na teren Stanów Zjednoczonych"..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.