gremlin Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2015 Witam. MAm pytanie. Czy studiujac zaocznie mam jakiekolwiek szanse na dostanie wizy??? Chodzi mi o wyjazd w okresie wakacyjnym na miesiac. Dziekuje
gremlin Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2015 Zaznaczam ze jest to wyjazd do chrzestnego ktory mieszka tam 40 lat. Chcialbym sie zapytac czy moja dziewczyna moglaby ze mna pojechac tez studiuje tylko ze dziennie. Bylby jaki8s problem?
renox Napisano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2015 Zaznaczam ze jest to wyjazd do chrzestnego ktory mieszka tam 40 lat. Chcialbym sie zapytac czy moja dziewczyna moglaby ze mna pojechac tez studiuje tylko ze dziennie. Bylby jaki8s problem? Mozesz zabrac dwie,jedna dla chrzestnego.
gremlin Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2015 hah chrzestny juz ma;p;p Chcialbym sie zapytac czy jakbysmy skladali papiery o wize to na jednym wniosku czy jak?
mathew75 Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2015 Każdy składa wniosek sam. Umawiacie się na tą samą date i podchodzicie na rozmowe razem. Pobieracie jeden numerek.
tomy007 Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2015 Witam Mam pytanie, starałem się 3 razy o wizę turystyczną z trzema odmowami, ze względu na małe więzi z krajem chciałem jechać do cioci w Nowym Jorku, w tym roku chcę się jeszcze raz starać na inne nazwisko do wujka na Florydzie, studiuje teraz na 3 roku i pracuje ponieważ w tamtym roku nie pracowałem i powiedzieli mi abym znalazł pracę. Czy jest jakaś szansa i czy mogą doczepić się do zmiany osoby do której chce wyjechać. W Stanach byłem 6 razy ponieważ miałem wize na 5 lat ostatnia moja wizyta trwała pół roku.
KaeR Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2015 Witam Mam pytanie, starałem się 3 razy o wizę turystyczną z trzema odmowami, ze względu na małe więzi z krajem chciałem jechać do cioci w Nowym Jorku, w tym roku chcę się jeszcze raz starać na inne nazwisko do wujka na Florydzie, studiuje teraz na 3 roku i pracuje ponieważ w tamtym roku nie pracowałem i powiedzieli mi abym znalazł pracę. Czy jest jakaś szansa i czy mogą doczepić się do zmiany osoby do której chce wyjechać. W Stanach byłem 6 razy ponieważ miałem wize na 5 lat ostatnia moja wizyta trwała pół roku. Nie, ale beda sie czepiac trzech odmow.
Lx13 Napisano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2015 I ostatniej wizyty trwającej pół roku. Ty naprawdę myślisz ze to a idioci?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.