jkb Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 W Dyer juz nie ma czego szukac, bo sklep zlikwidowany, niestety... a byl mi najblizszy, bo z domu mialem trzy minuty samochodem . A tak to juz juz tylko do Gorka Deli jezdzimy. Wprawdzie jest to jakies 40 minut jazdy, ale warto
Anarion Napisano 31 Maja 2015 Zgłoś Napisano 31 Maja 2015 Od lat robie zakupy w polskim sklepie Rich's Foods & Liquors w Harwood Heights. Od kiedy mieszkam w Indianie i zamkneli fajny polski sklep, na wieksze zakupy raz w miesiacu jade tam, choc podroz zajmuje mi okolo 2 godzin. Lubie ten sklep dlatego, ze moge kupic swieze mieso na wage, a nie pakowane w tacki. Widze co kupuje. Sklep jest duzy. Kaszanke tez tam kupuje i jest dobra. Duzy wybor wedlin i co najwazniejsze bardzo tanio. Moj maz jest fanem szynki Krakus, a u nas funt kosztuje $6.99, w tym sklepie nigdy wiecej nie placilam jak $4.99, a czasami uda mi sie kupic nawet dolara taniej. Maja tez pakowanie prozniowe, wiec kupuje na caly miesiac, pakuje prozniowo i zawsze zaoszczedze. Wiec polecam. Tinki, ciekawe ile razy się minęłyśmy Ja też polecam Rich'a
jkb Napisano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2015 Kawal drogi Ale widze mamy mnostwo "lokalsow" na forum
pacio177 Napisano 20 Października 2015 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 Jeszcze jest Krystynas Deli , obecnie nazywa sie KD Market , w Schaumburg , Schiller Park i Wheeling. Maja tam duzo domowego jedzenia do zjedzenia nawet na miejscu i ogólnie wydaje mi sie super. Byłem tam 3 lata temu w trakcie pobytu w Chicago
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.