Majkel17 Napisano 24 Marca 2015 Zgłoś Napisano 24 Marca 2015 Mam pytanko czy można na wizie turystycznej wynająć mieszaknie w USA? ile mnie wiecej może kosztować wynajem mieszkania załóżmy w Chciago , ok 40m2??
sly6 Napisano 24 Marca 2015 Zgłoś Napisano 24 Marca 2015 mozesz jak masz kase na kaucje oraz oplate a chcesz mieszkac w piwnicy czy cos innego Cie interesuje np takie masz strony http://www.apartments.com/ a do tego strone Polonijna jak bazarynka,
Lx13 Napisano 24 Marca 2015 Zgłoś Napisano 24 Marca 2015 W USA możesz wynająć mieszkanie nawet bez wizy. Jesli szukasz nory, to,poszukaj na polskich forach w dużych miastach gdzie ludzie siedzą od lat. Najtańsza opcja to taka gdzie łóżko nigdy nie stygnie - lokalni z USA wiedza co mam na myśli
sly6 Napisano 24 Marca 2015 Zgłoś Napisano 24 Marca 2015 Ci nie lokalni tez wiedza o co chodzi kiedys moj znajomy powiedzial tak,masz duzy portfel to cos znajdzie do wynajecia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.