megan07 Napisano 20 Maja 2015 Zgłoś Napisano 20 Maja 2015 thekretka1 z youtuba tez poznala meza przez skype on polak ale w usa, i wyjezdzala na wizie turystycznej kilka razy a potem sie hajtnela z nim i tez ma dziecko i chyba juz ma zielona karte
Paulina_89 Napisano 27 Maja 2015 Zgłoś Napisano 27 Maja 2015 thekretka1 z youtuba tez poznala meza przez skype on polak ale w usa, i wyjezdzala na wizie turystycznej kilka razy a potem sie hajtnela z nim i tez ma dziecko i chyba juz ma zielona karte i cos w tym dziwnego? bo ten watek nie pasuje mi do naszych mitów, kitów
jkb Napisano 27 Maja 2015 Zgłoś Napisano 27 Maja 2015 No przeciez to Cejrowski... on nigdy chyba w zyciu nic specjalnie madrego nie powiedzial...
pepeaz Napisano 27 Maja 2015 Zgłoś Napisano 27 Maja 2015 Naogląda sie jeden z drugim , a potem zdziwiony jak mu na forum napiszą prawde.
KaeR Napisano 27 Maja 2015 Zgłoś Napisano 27 Maja 2015 Oficjalnie mozna stwierdzic, ze koles ma nierowno pod sufitem.
jannapa Napisano 27 Maja 2015 Zgłoś Napisano 27 Maja 2015 nie wiem, jakie ziolo cejrowski pali, ale ja tez chce. dawno takiego cudnego urojeniowego entuzjazmu nie widzialam!
Paulina_89 Napisano 28 Maja 2015 Zgłoś Napisano 28 Maja 2015 oglądałam to kilka tygodni temu i zastanawiałam się skąd on wydobył te info.
KaeR Napisano 28 Maja 2015 Zgłoś Napisano 28 Maja 2015 oglądałam to kilka tygodni temu i zastanawiałam się skąd on wydobył te info. A tak po prawdzie czy ktoś próbował tak zdobyć GC? Hejtujemy, ale może ktoś skoczy jutro do ambasady i sprawdzi. Może WC ma rację a my się nie znamy...
Paulina_89 Napisano 28 Maja 2015 Zgłoś Napisano 28 Maja 2015 A tak po prawdzie czy ktoś próbował tak zdobyć GC? Hejtujemy, ale może ktoś skoczy jutro do ambasady i sprawdzi. Może WC ma rację a my się nie znamy... a Cejrowski na jakich papierach przyjezdza?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.