etihad Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 No wlasnie! Bo jak czytam forum to sie powoli zalamuje! Rozmowe w ambasadzie mam za tydzien a tu o samych odmowach slysze! Moze ku pokrzepieniu serc napisze ktos ze dostal. Wiem, ze to niewiele da, ale zawsze lepiej isc na rozmowe z nadzieja,ze to jednak mozliwe Pozdrawiam!
sly6 Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 a co slyszysz o tych odmowach,za co te odmowy byly,sa?
etihad Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2015 Plan nie taki, przepraszam dzisiaj Pani nie kwalifikuje się do wizy i tp, i tp. Internship na 12-18 to jest w ogóle realnie wyjechać? (wiza)
georg700 Napisano 20 Października 2015 Zgłoś Napisano 20 Października 2015 Podobno jest realne dostać wizę na 12 miesiecy. Czy ktos poleci mi firme posredniczaca? Znam osobe, która wyjechala z Foster, ale ich strona internetowa zdaje sie byc nie updatowana od dawna i wyglada dosc amatorsko. Ofert w finansach/marketingu takze jak na lekarstwo
osiouek Napisano 15 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2015 Podobno jest realne dostać wizę na 12 miesiecy. Czy ktos poleci mi firme posredniczaca? Znam osobe, która wyjechala z Foster, ale ich strona internetowa zdaje sie byc nie updatowana od dawna i wyglada dosc amatorsko. Ofert w finansach/marketingu takze jak na lekarstwo Moja fundacja sponsorująca szuka stażysty ds. sprzedaży i marketingu w sektorze rolniczym na Florydzie.
georg700 Napisano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Moja fundacja sponsorująca szuka stażysty ds. sprzedaży i marketingu w sektorze rolniczym na Florydzie.Jeżeli bedzie szukała za pół roku proszę dać znać a jaka fundacja?
osiouek Napisano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2016 Ja wyjechałem z CHI. Najlepiej się do nich zgłosić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.