Jump to content

Czy Ktos Ostatnio Wogole Dostal Wize Na Internship?

Recommended Posts

Posted

No wlasnie! Bo jak czytam forum to sie powoli zalamuje! Rozmowe w ambasadzie mam za tydzien a tu o samych odmowach slysze!
Moze ku pokrzepieniu serc napisze ktos ze dostal. Wiem, ze to niewiele da, ale zawsze lepiej isc na rozmowe z nadzieja,ze to jednak mozliwe
Pozdrawiam!

Posted

Plan nie taki, przepraszam dzisiaj Pani nie kwalifikuje się do wizy i tp, i tp.

Internship na 12-18 to jest w ogóle realnie wyjechać? (wiza)

• 6 months later...
Posted

Podobno jest realne dostać wizę na 12 miesiecy. Czy ktos poleci mi firme posredniczaca? Znam osobe, która wyjechala z Foster, ale ich strona internetowa zdaje sie byc nie updatowana od dawna i wyglada dosc amatorsko. Ofert w finansach/marketingu takze jak na lekarstwo

• 4 weeks later...
Posted

Podobno jest realne dostać wizę na 12 miesiecy. Czy ktos poleci mi firme posredniczaca? Znam osobe, która wyjechala z Foster, ale ich strona internetowa zdaje sie byc nie updatowana od dawna i wyglada dosc amatorsko. Ofert w finansach/marketingu takze jak na lekarstwo

Moja fundacja sponsorująca szuka stażysty ds. sprzedaży i marketingu w sektorze rolniczym na Florydzie.

• 2 months later...
Posted

Moja fundacja sponsorująca szuka stażysty ds. sprzedaży i marketingu w sektorze rolniczym na Florydzie.

Jeżeli bedzie szukała za pół roku proszę dać znać :) a jaka fundacja?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...