NITRO KeX Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Witajcie, z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć, w którym stanie jest ładnie oraz są najlepsze warunki do bytu tj. Praca, mieszkanie itd. Chciałbym poznać Waszą opinie. Jeżeli taki temat pojawił się już na forum to przepraszam za następny. Pozdrawiam, NITRO
katlia Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 LOL, co za pytanie. A co bys powiedzial, gdyby ktos zapytal ciebie -- w ktorym kraju europejskim jest najladniej oraz sa najlepsze warunki do zycia, pracy, mieszkania? Kalifornia jest przepiekna. Duzo pracy jezeli jestes specem w IT lub inzynierem. Bardzo droga. North Dakota nie jest przepiekna, i mieszka sie tam drogo, ale jest duzo pracy w sektorze ropy naftowej. Teksas jest ohydny, IMO, ale w Austin zyje sie fajnie ignorujac klimat, domy tanie i jest praca, zwlaszcza dla tych w IT. Generalnie - gdzie jest pieknie bedzie albo drogo albo malo dobrej pracy albo to i to (czyt Hawaje)
olmeca Napisano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Nie tak dawno zakładał taki sam idiotyczny temat z takimi samymi pytaniami.
NITRO KeX Napisano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2015 Nie tak dawno zakładał taki sam idiotyczny temat z takimi samymi pytaniami. A ty mogłeś to zignorować i żyło by się lepiej. LOL, co za pytanie. A co bys powiedzial, gdyby ktos zapytal ciebie -- w ktorym kraju europejskim jest najladniej oraz sa najlepsze warunki do zycia, pracy, mieszkania? Kalifornia jest przepiekna. Duzo pracy jezeli jestes specem w IT lub inzynierem. Bardzo droga. North Dakota nie jest przepiekna, i mieszka sie tam drogo, ale jest duzo pracy w sektorze ropy naftowej. Teksas jest ohydny, IMO, ale w Austin zyje sie fajnie ignorujac klimat, domy tanie i jest praca, zwlaszcza dla tych w IT. Generalnie - gdzie jest pieknie bedzie albo drogo albo malo dobrej pracy albo to i to (czyt Hawaje) Dziękuje serdecznie za odpowiedź.
renox Napisano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 LOL, co za pytanie. A co bys powiedzial, gdyby ktos zapytal ciebie -- w ktorym kraju europejskim jest najladniej oraz sa najlepsze warunki do zycia, pracy, mieszkania? Kalifornia jest przepiekna. Duzo pracy jezeli jestes specem w IT lub inzynierem. Bardzo droga. North Dakota nie jest przepiekna, i mieszka sie tam drogo, ale jest duzo pracy w sektorze ropy naftowej. Teksas jest ohydny, IMO, ale w Austin zyje sie fajnie ignorujac klimat, domy tanie i jest praca, zwlaszcza dla tych w IT. Generalnie - gdzie jest pieknie bedzie albo drogo albo malo dobrej pracy albo to i to (czyt Hawaje) LoL,alfa i omega.
serafina Napisano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2015 LOL tak Katlia duzo wie i dzieli sie swoja wiedza. A Ty renox komu pomogles na tym forum?
jannapa Napisano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2015 Witajcie, z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć, w którym stanie jest ładnie oraz są najlepsze warunki do bytu tj. Praca, mieszkanie itd. Chciałbym poznać Waszą opinie. Jeżeli taki temat pojawił się już na forum to przepraszam za następny. Pozdrawiam, NITRO a oczekkiwania masz jakies konkrEtne? bo ja na przyklad za spelnienie marze uwazm zycie w montanie - co z tego, ze drogo, ale jak ipieknie! a teraz mieszkam w indianie - tanio w porownaniu do innych stanow, z praca srednio, zarobki takie sobie, ale - znowu - kwestia oczekiwan
NITRO KeX Napisano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2015 Cześć, postanowiłem napisać na tym forum ponieważ już się pogubiłem i mam nadzieję, że mi doradzicie. Moje pytanie jest następujące, otóż jaki stan wybrać? Niżej wypiszę moje wymagania i moje umiejętności Umiejętności:Informatyka, strony, programowanie. Wymagania:Temperatury w miarę znośne. Duża ilość pracy. Bogate życie towarzyskie. Zastanawiałem się również nad Arizoną, ponieważ moją pasją są crossy (dirt bike), a w Arizonie tereny są tam niesamowite!
Gość Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2015 Juz wczesniej zakladales troche podobny temat http://forum.usa.info.pl/topic/24737-stany-a-praca/#entry221482
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.