ada.adelaide Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Hej Mam 16 lat i wypełniłam już wniosek jeszcze tylko została mi wpłata wizowa i mam pytanie czy na spotkanie w ambasadzie musze być z rodzicami ? czy wystarczy jeden rodzic ? czy muszą mieć oni/on jakieś specjalne dokumenty dodatkowo Jadę na wakacje do Stanów do przyjaciółki , byłam już w stanach , moi rodzice mieli tez wizy ale już im się skończyły Proszę o pilna odpowiedz a i jak to jest potem z odbieraniem paszportu z wizą
sly6 Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Nie musisz byc z rodzicami-z rodzicem na rozmowie aby mogli-mogl wejsc rodzic to musisz podac ich dane w czasie umawianiu na rozmowie,ze bedziesz z rodzicami,z rodzicem w innym wypadku nie wejda na rozmowe-na teren Konsulatu z Toba. paszport odbierasz z lokalnego biura TNT lub tez kurier przywozi Ci go za oplata.
americanboy Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 Niby nie musisz mieć rodzica a moja historia wyglądała inaczej ..... Podchodze do okienka (też mam 16 lat) ,na początek się zapytał ile mam lat a później "gdzie masz rodzica ?" ja mówię że na zewnątrz a on "idź po niego ja tu czekać" ,przyprowadziłem tatę i z nim rozmawiał ,zadał mu trzy pytania coś postukał w komputer i mówi "życzę przyjemnej podróży xd Więc różnie to jest czy trzeba rodzica czy też ni zależy od konsula
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.