Skocz do zawartości

Obywatelstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z dyskryminacja to nie ma nic wspolnego. Jedyna osoba do ktorej mozesz miec pretensje to twoj SP ojciec. Przeciez nie mozesz ich obwiniac za to, ze twoj ojciec nigdy sie sprawa twojego obywatelstwa nie zajal.

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

bmx a Ty bedac kiedys obywatelem bedziesz chcial to prawo zmienic ;)

nie sadze widzac co sie dzieje :)

Twoim obowiazkiem jest udowodnic ,pokazac przed urzedem ze masz podstawy do obywatelstwa a jak cos sprawdzic to pisz do Ambasady USA w tej sprawie co moga Ci pomoc..czytaj rozne strony na ten temat..chyba umiesz jezyk

jak taka masz duzoo rodzine to moze Ona Ci pomoc w tym

a co do wydawania wizy to chce tak miec jak TY,kiedys wize otrzymasz,za 2-3 razem a teraz znajdz dobra ,duza rodzine? :)

z mila checia sie z Toba zamienie :)

Napisano

o rodzinie nie będę nie będę mówił a mam jeszcze dobrego przyjaciela w us do niego planuje kiedyś przyjechać .Rodzina dalsza nie mam kontaktu z nimi od lat ale w ambasadzie i tak się dowiedzą że ją mam.

Napisano

może dowiem się o rodzinie o której wgl nie wiem :D tylko ciekawe czy by powiedzieli

a kiedy jest ta loteria , ile kosztuje i jakie są szanse na wygraną ktoś wie ?

Napisano

może dowiem się o rodzinie o której wgl nie wiem :D tylko ciekawe czy by powiedzieli

a kiedy jest ta loteria , ile kosztuje i jakie są szanse na wygraną ktoś wie ?

A co Ci da taka rodzina o ktorej nie wiesz? ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...