andyopole Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Napisano 11 Maja 2016 Miał być wirtualny sex zastępujący ten na zywo. Jest już ta technologia opracowana czy nie? Nie bardzo siedzę w temacie bo w tej dziedzinie wciąż preferuję naturalne metody.
megan07 Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Napisano 11 Maja 2016 wlasnie o to chodzi nie jest to tego typu znajomosc #justsayin
Gość Napisano 11 Maja 2016 Zgłoś Napisano 11 Maja 2016 Aha daisy tak mam zamiar dorobic karte walutowa i konto walutowe do tego mojego. Roelka: jak dadza wize to pojade, a co bedzie dalej to sie okaze, zreszta zycie pokaze czy zwiazek sie uda czy nie, moze sie udac a moze sie rozpadnie po kilku dniach, miesiacach, latach, wtedy wam powiem na przestroge zeby nie wchodzic w zwiazki online, a jak sie uda to moge tez powiedziec ale tez trudno powiedziec na poczatku. A jak twoj zwiazek Roelka bo tez poznalas na odleglosc i wyjechalas na K, mowisz czasem ze Ci sie w usa nie podoba, ale zwiazek sie udaje mam nadzieje. Katia nie bede wymyslac nastepnych czesci bajki, bo nie wymyslilam pierwszej czesci bajki- nie wiem o jakie bajki mnie posadzasz, co w tym dziwnego, ze ludzie poznaja sie na odleglosc i maja przeszkody w szybkim spotkaniu, zycie roznie sie uklada jak tego nie rozumiesz to twoj problem! Ja swoj zwiazek tez rozpoczęłam online, ale poki sie nie spotkaliśmy twarza w twarz to nikt tego związkiem nie nazywał. : I spotkaliśmy sie po roku, nie pieciu latach. Zanim wyjechałam na k1 on zdążył mnie kilka razy odwiedzić w Polsce (da sie!) I ja tez odwiedzilam jego rodzine na turystycznej najpierw. Dla chcącego nic trudnego. Dlatego twoje historie sa dosc trudne do uwierzenia. //off topic na max, przepraszam!
megan07 Napisano 15 Maja 2016 Zgłoś Napisano 15 Maja 2016 rozmowe juz mialam, stres byl przed, ale sama pani konsul bardzo fajna przemila i sympatyczna i rozmowa przebiegla super, przyznana wiza, w ambasadzie zeszlo na wszystko 2 godziny.
megan07 Napisano 17 Maja 2016 Zgłoś Napisano 17 Maja 2016 otrzymalam zolta koperte ktorej rog jest naciety z boku i wszystko jest w srodku tylko jedna kartka jest na zewnatrz- tez tak mieliscie/ macie? I ta pierwsza kartka jest na kopercie, reszta w srodku. Na tej pierwszej kartce jest napisane immgrant data summary, czyli tak ma byc?
adrek1111 Napisano 20 Maja 2016 Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 Znalazłem ciekawą rzecz na innym forum poniżej link. http://www.visajourney.com/forums/topic/596271-dv-lottery-visa-denial-based-on-misplaced-photos/ W czasie interview rodzina dostała odmowę za błędne zdjęcie dołączone do formularza w czasie rejestracji. Wrzucam ten post mając na uwadze wcześniejsze wypowiedzi o braku weryfikacji zdjęć. Pozdrawiam
Olga. Napisano 27 Maja 2016 Zgłoś Napisano 27 Maja 2016 Hey! Wracam ponownie, z dobra wiadomościa. Tak jak sugerowaliscie,chyba musze zagrac w lotka bo umowili mi spotkanie. Dostałam list z datą na początek lipca!! No i tu pojawia sie następne pytanie, jako osoba z natury ciekawska poszłma na strone ambasady i znalazłam takie step by step co trzeba zrobic przed interview, pierwszy krok register for your appointment online na ais.usvisa-info.com ....i z tym mam problem. Czy wy tez rejestrowaliscie swoje spotkanie? Jesli tak, ktora mozliwosc powinnam zaznaczyc bo wydaje mi sie,ze do mojej sytuacji pasują przynajmniej dwie. Z góry dzięki za pomoc!
merucial Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 Cześć, mam do Was dwa pytania. Razem z Żoną musimy dokonać opłaty 160$ i nie wiemy jak dokonać tej opłaty, czy ta kwota musi być w dolarach, czy automatycznie przeliczą nam złotówki na dolary? Drugie dotyczy aktu ślubu, pozostaliśmy przy swoich nazwiskach czy lecąc do stanów musimy przetłumaczyć akt ślubu? Pozdrawiam
Ev__ Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 Witam, rozumiem ze jezeli mam szczepienia wymagane na czas mojego dzieciństwa w PL (nie było wtedy żadnych pneumokoków itp.) mam tez książeczkę zdrowia na potwierdzenie to mimo wszystko muszę zaznaczyć ze nie mam szczepień obowiązkowych w USA?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.