Skocz do zawartości

Dv-2016 - Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ok dzięki za odp martwi mnie tylko ten podpis elektroniczny bo to jest potwierdzenie tego, że nie kłamałem w danych, odnośnie świadectwa maturalnego miałem no degree więc pozostaje świadectwo technikum. Pytanie tylko kiedy określić mniej więcej czas oczekiwania na rozmowę jak miałem numer 13xxx a wysłane 1.06.16 :) Na tym ds-260 nie jest napisane.

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ok dzięki za odp martwi mnie tylko ten podpis elektroniczny bo to jest potwierdzenie tego, że nie kłamałem w danych, odnośnie świadectwa maturalnego miałem no degree więc pozostaje świadectwo technikum. Pytanie tylko kiedy określić mniej więcej czas oczekiwania na rozmowę jak miałem numer 13xxx a wysłane 1.06.16 :) Na tym ds-260 nie jest napisane.

Jeśli nie kłamałeś wypełniając DS, to czym się martwisz?

Jeśli chodzi o termin spotkania, to teraz musisz cierpliwie czekać na zaproszenie, w DS nie będziesz miał napisanego terminu.

Wszystko zależy od tego ile osób z niższym numerem od Twojego zostało wylosowanych w Europie i jak w związku z tym będzie się układał kalendarz spotkań, ale wnioskując z poprzednich lat to pewnie będzie grudzień/styczeń

Napisano

Witam, rożne opinie czytałam na forum odnośnie tłumaczenia nazw ukończonych szkół oraz nazw firm w których sie pracowało na język angielski. Czy to nie bedzie problem jezeli wpisze te nazwy po polsku?

Napisano

Witam, rożne opinie czytałam na forum odnośnie tłumaczenia nazw ukończonych szkół oraz nazw firm w których sie pracowało na język angielski. Czy to nie bedzie problem jezeli wpisze te nazwy po polsku?

Jak ja uzupelnialam DS to chyba w instrukcji bylo zeby w miare mozliwosci wypelniac w jezyku angielskim
Napisano

Jaki kwit od kuriera ?

Jak już masz zaproszenie na spotkanie, to musisz się zarejestrować na stronie TNT i wybrać sposób odbioru paszportu. Następnie drukujesz potwierdzenie i zabierasz je ze sobą :)

Napisano

Hej wszystkim,

Mamy jeszcze jedno pytanie do Was, otóż czy potrzebny jest nam przetłumaczony zupełny odpis aktu ślubu? Zostaliśmy przy swoich nazwiskach i tak się zastanawiamy, czy nikt się o to do nas na lotnisku nie przyczepi?

Pozdrawiamy!

Napisano

Hej wszystkim,

Mamy jeszcze jedno pytanie do Was, otóż czy potrzebny jest nam przetłumaczony zupełny odpis aktu ślubu? Zostaliśmy przy swoich nazwiskach i tak się zastanawiamy, czy nikt się o to do nas na lotnisku nie przyczepi?

Pozdrawiamy!

Na lotnisku wzięli od nas tylko paszporty i żółte koperty :) Nic poza tm :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...