krystian1986 Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Witam! Dostalem odmowe wizy w ambasadzie amerykanskiej dwa dni temu. Chcialem jechac do ciotki jedynie na wakacje. Jestem po maturze teraz i chce zaczac studia w polsce w tym roku. Chcialbym ubiegac sie za jakis tydzien o wize kanadyjska tez w celu odwiedzin ciotki. Bylem juz dwa razy w kanadzie i wracalem zawsze na czas na wizach jednorazowych. Czy teraz mam szanse na otrzymanie wizy kanadyjskiej?? Doradzcie mi czy mam jakies szanse!! Z gory dzieki I po co duze litery w tytule i w tresci... przeciez slepi internetu raczej nie uzywaja... /F Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 a to dziwne ze Ci nie dali wizy do USA jesli byles w Kanadzie i to dwa razy,pytali Ciebie co robiles w Kanadzie i u kogo byles i jak dlugo? szkoda ze nie byles znow po wize Kanadyjska a potem nie poszedles po wize Amerykanska ale co mozesz zrobic to isc i zapisac sie na studia i wziac kwit ze jestes przyjety na studia....bo tak co pokazesz w Ambsadzie ze co Cie trzyma w Polsce,wtedy miales ze jestes uczniem a teraz? powodzenia w Ambasadzie i na studiach 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian1986 Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 Ale myslisz ze z tym kwitem dam rade?? Bo moge tu isc zapisac sie na jakiekolwiek studia, aby tylko dostac ten kwit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 lepsze to niz zaden kwit Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian1986 Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 A czy nie beda krzywo patrzec na to ze dostalem niedawno odmowe wizy do USA?? No i czy radzisz mi jeszcze cos zalatwic?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 ja nie wiem czy w Ambasadzie USA daja jakies pieczatki ze sie nie dostalo wizy ...a masz konto w banku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian1986 Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 Wbili mi taka mala pieczatke w paszport. mam konto bankowe, a czemu pytasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 beda wiedziec ze byles w Ambasadzie w USA i ze cos nie wyszlo .a tam masz pytanie w aplikacji czy gdzies Ci odmowili wizy wiec musisz napisac prawde i tutaj jest pewna niepewnosc ale dostales wize 2 razy do Kanady wiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian1986 Posted July 9, 2005 Author Report Share Posted July 9, 2005 Czyli mowisz ze nie jest tak zle i ze bedzie dobrze co?? Napisze po prostu prawde w tym wniosku, wezme zaproszenie, zaswiadczenie ze zostalem przyjety na jakies studia i myslisz ze powinno byc ok?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 tak bedzie najlepiej bo jesli nie dostaniesz wizy to chociaz nie za klamstwo ,,ale bedzie ok 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.