haneczka019 Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 Eh, wszędzie sprzeczne odpowiedzi gdybym nie musiał kupowac tego biletu powrotnego teraz to dużo z głowy schodzi - chciałbym, żeby była to prawda... #edit. tzn wierze, że tak było w Twoim przypadku, tylko pytanie czy to jest reguła... Nie ma reguły, mnie poproszono o okazanie biletu powrotnego na O`Ohare.
thombooja Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 Kupiłem refundowalny powrotny. Jak coś to mogę wam dać znać jak poszło. Swoją drogą jak wyglądały wasze bilety? U mnie przy check inie wystarczy dać paszport i numer referencyjny biletu Jako takiego fizycznego biletu nie ma... Więc może wydrukuje jakieś dokumenty podróży czy cuś na wszelki wypadek.
haneczka019 Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 Kupiłem refundowalny powrotny. Jak coś to mogę wam dać znać jak poszło. Swoją drogą jak wyglądały wasze bilety? U mnie przy check inie wystarczy dać paszport i numer referencyjny biletu Jako takiego fizycznego biletu nie ma... Więc może wydrukuje jakieś dokumenty podróży czy cuś na wszelki wypadek. Ja drukowałam sobie info które dostałam na maila i tyle.
zielonywkarty Napisano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2015 naprawe dobre ceny w tym norwegianie. z wyprzedzeniem 1000zl w jedna strone do LA to naprawde rzadkosc. jakie jeszcze linie warto sprawdzic ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.