klaudisz188 Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Witam. Wczoraj mialam interview o zielona karte. Rozmowa trwala bardzo krotko. Bylo milo i przyjemnie tylko problem takie, ze p. oficer nawet nie zainteresowala sie moimi dowodami, ktore przynioslam ze soba. Obejrzala moze ze 2 zdjecia i testament mojego meza. Stwierdzila, ze oni wszystko maja i niczego wiecej nie potrzebuje. Czytalam na forum, ze po rozmowie dostaje sie jakas kartke. Ja niczego takiego nie dostalam. Dowiedzialam sie tylko, ze decyzja w sprawie gc przyjdzie poczta w ciagu kilku tygodni. Powinnam sie martwic? Czy moglby ktos opowiedziec o swojej rozmowie?
andyopole Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Też myślałem że w paszporcie coś wpisz lub bumage dadzą. Nic z tego, kazali iść do domu.
klaudisz188 Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Kiedy miales rozmowe? Otrzymales cos w skrzynce?
kzielu Napisano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2015 Martwić się możesz jak się nic nie będzie działo przez kilka tygodni. Obserwuj case status na stronie USCIS.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.