Skocz do zawartości

Wyjazd Na Wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Masz ogromne szanse. Tak jak napisano powyżej, bez stresu. Rozmawiacie jak potraficie. Cel macie jasny. Jak padnie pytanie o szkole/studia to mówisz co i jak i ze chcesz język w praktyce wypróbować :) po powinno rozluźnić rozmowę.

Kiedy iść. Proponuje zaraz po wakacjach, np wrzesień. Dużo lini lotniczych ma super promocje na wiele miesięcy wstecz. Większość w styczniu. W tym roku bilet do Nyc z Europy z BA kosztował 365€ z podatkami. No ale żeby skorzystać to trzeba wize mieć. Jak sie spytają cżemu tak wcześnie to możesz to powiedzieć. Oni doskonale to tez wiedza.

Powodzenia i miłej podrozy.

Napisano

Dziękuję bardzo wszystkim za porady. Właśnie dlatego chciałam się starać o wizy dosyć wcześnie - ceny biletów :) Mam nadzieję, że studiowanie angielskiego nie wpłynie negatywnie na rezultat rozmowy. BTW, co myślicie o liniach Air Berlin? Są w porządku czy warto wydać trochę więcej i zainwestować w sprawdzoną Lufthanse?

Napisano

A dlaczego air Berlin jest niesprawdzona linia? Zreszta lepsze deale masz np w british airways. A jak ma być budżetowo to norwegian przez Oslo.

Co do biletów to idz na fly4free.pl I tam sie sapoznaj z tematem.

Napisano

Dziękuję bardzo wszystkim za porady. Właśnie dlatego chciałam się starać o wizy dosyć wcześnie - ceny biletów :) Mam nadzieję, że studiowanie angielskiego nie wpłynie negatywnie na rezultat rozmowy. BTW, co myślicie o liniach Air Berlin? Są w porządku czy warto wydać trochę więcej i zainwestować w sprawdzoną Lufthanse?

Air Berlin są w porządku, sama nimi leciałam do US i nie mam nic do zarzucenia. Zresztą jest tu wątek dotyczący tych linii to można co nie co sobie poczytać ;).

http://forum.usa.info.pl/topic/22050-opinie-o-air-berlin/?hl=%2Bair+%2Bberlin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...