Skocz do zawartości

Trzy Miesięczny Pobyt Na Wizie Turystycznej?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moje pytanie kpiną nie było.

Planowanie zwiedzania w czasie, kiedy możemy zostać uziemieni na kilka dni w jednym miejscu, bo samolot/pociąg/autobus/samochód nie przejedzie z powodu warunków atmosferycznych uważam za głupi pomysł. Nie mam nic przeciwko trzymiesięcznemu zwiedzaniu USA. Sama zaplanowałabym to bardziej z głową, czyli w okolicach kwietnia-czerwca ;)

Ale jeśli kogoś kręci zwiedzanie na mrozie i w zaspach, to co mi do tego.

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Na forum oczywiście z góry zakładają, że będziesz łamał prawo (co za bandzior!). Formuła forum powinna być taka, że odpowiada się na zadane, hipotetyczne pytania, a nie doszukuje złych intencji. Niesamowity kompleks prawilnych Polaków.

Napisano

Na forum oczywiście z góry zakładają, że będziesz łamał prawo (co za bandzior!). Formuła forum powinna być taka, że odpowiada się na zadane, hipotetyczne pytania, a nie doszukuje złych intencji. Niesamowity kompleks prawilnych Polaków.

Poświadczanie nieprawdy jest łamaniem prawa, a z tego co pamietam w przypadku wypalniania w wnioskow wizowych trzeba poswiadczyc, ze informacje zawarte we wniosku sa prawdziwe i zgodne z rzeczywistościa. Więc ja bym tutaj bardzie pisała o kombinatorstiwe Polakow...

Napisano

Oczywiście, kombinatorstwo Polaków nie ulega wątpliwością. Jeśli ktoś zadaje pytanie to oczekuje odpowiedzi na nie, jeśli zamierza jednak złamać prawo to musi liczyć się z konsekwencjami. Chyba, że jest osobą bez honoru i bez charakteru. Chodzi mi o to, że zamiast na forum zajmować się śledztwem, czy ktoś kombinuje czy nie, to warto byłoby jedynie udzielać informacji użytkownikom, zamiast dociekać ich intencji.

Napisano

Oczywiście, kombinatorstwo Polaków nie ulega wątpliwością. Jeśli ktoś zadaje pytanie to oczekuje odpowiedzi na nie, jeśli zamierza jednak złamać prawo to musi liczyć się z konsekwencjami. Chyba, że jest osobą bez honoru i bez charakteru. Chodzi mi o to, że zamiast na forum zajmować się śledztwem, czy ktoś kombinuje czy nie, to warto byłoby jedynie udzielać informacji użytkownikom, zamiast dociekać ich intencji.

Bo ? Dlaczego mamy pomagać kombinatorom ?

Napisano

Bo macie tylko domysły, że to kombinatorzy.

Bo ambasada zakłada, że każdy jest imigrantem do czasu jak udowodni, że nim nie jest.

Napisano

Poświadczanie nieprawdy jest łamaniem prawa, a z tego co pamietam w przypadku wypalniania w wnioskow wizowych trzeba

poswiadczyc, ze informacje zawarte we wniosku sa prawdziwe i zgodne z rzeczywistościa. Więc ja bym tutaj bardzie pisała o kombinatorstiwe Polakow...

Oczywiście, bo należy zakładać ze tu tylko kombinatorzy szukają pomocy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...