KaeR Napisano 22 Września 2015 Zgłoś Napisano 22 Września 2015 dziecko ma przynajmniej swój urok a podpity, awanturujący i "upierdliwy" współtowarzysz podróży to masakra:-) Jezus, czym wy do tych stanów latacie? Lotem? Pekaesem? :-P
olmeca Napisano 22 Września 2015 Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Jezus, czym wy do tych stanów latacie? Lotem? Pekaesem? :-P Jak to w jednym starym kabarecie było "Fly by PyKyPy" czytanie jak pisane
Asia77 Napisano 22 Września 2015 Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Jezus, czym wy do tych stanów latacie? Lotem? Pekaesem? :-P Każdy lata tym czym lubi, wolność wyboru:-) a owych pasażerów spotkałam w liniach niemieckich i francuskich...o dziwo nie w Locie....i nie w pekaesie:-0
Gość aneska22 Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 My od 10 lat nigdy nie mieliśmy żadnych problemów z Lotem, nawet bym nie pomyślała zeby lecieć inną linią nie wiem co takiego musiało się stać żeby mieć takie negatywne opinie
KaeR Napisano 23 Września 2015 Zgłoś Napisano 23 Września 2015 My od 10 lat nigdy nie mieliśmy żadnych problemów z Lotem, nawet bym nie pomyślała zeby lecieć inną linią nie wiem co takiego musiało się stać żeby mieć takie negatywne opinie Lot lata do dwóch miast w USA. Nie możemy wszyscy mieszkać na Greenpoint i Jackowie. ;-)
Gość aneska22 Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 Lot lata do dwóch miast w USA. Nie możemy wszyscy mieszkać na Greenpoint i Jackowie. ;-) No ja akurat na Polskiej dzielnicy nie mieszkam i nigdy nie będę
Asia77 Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 Ja już napisałąm-Każdyy lata czym chce, wolność wyboru:-) Latałam z siostrzeńcami i sama wieloma liniami. a o PLL złego słowa powiedzieć nie moge, szanuje jednak opinie innych, problem jest nie jakimi liniami się lata ale na jakich ludzi sie trafia:-) I wcale nie trzeba mieszkać na Greenpoincie czy Jackowie by z polskiego przewożnika korzystać. Anesska22 naprawde ciesze się, iż twoja podróż sie udała:-) Aby moje maleństwo w przyszłości było takie grzeczne w samolocie jak twoje:-)
Gość aneska22 Napisano 24 Września 2015 Zgłoś Napisano 24 Września 2015 Ja już napisałąm-Każdyy lata czym chce, wolność wyboru:-) Latałam z siostrzeńcami i sama wieloma liniami. a o PLL złego słowa powiedzieć nie moge, szanuje jednak opinie innych, problem jest nie jakimi liniami się lata ale na jakich ludzi sie trafia:-) I wcale nie trzeba mieszkać na Greenpoincie czy Jackowie by z polskiego przewożnika korzystać. Anesska22 naprawde ciesze się, iż twoja podróż sie udała:-) Aby moje maleństwo w przyszłości było takie grzeczne w samolocie jak twoje:-) Bardzo dziękujemy! :*
Gucio Napisano 29 Września 2015 Zgłoś Napisano 29 Września 2015 Moja opinia o Lot'cie zostala wyrobiona po dwoch lotach pomiedzy Warszawa->NYC. Moze nie ze linie sa zle ale ze ludzie dla nich pracujacy sa mowiac skromnie "nie uprzejmi". Pozniej zamienilem LOT na British Airways i Virgin Atlantic. Ale oczywiscie kazdy ma prawo wyboru.
maverick96 Napisano 29 Września 2015 Zgłoś Napisano 29 Września 2015 Wracałem do Polski mając 1 rok i 3 miesiące. Problemów z relacji rodziców nie było. W przyszłym roku czeka mnie podróż z cóką 7 tenią co Chicago.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.