wojtekbp Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Napisano 16 Października 2015 Czyli wychodzi na to, że jak wrzuci się stare zdjęcie, to wygrana jest w kieszeni Przez jeden rok nie zmieniłem się, na starym i nowym zdjęciu jestem ubrany na czarno.
Joanna30 Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Napisano 16 Października 2015 Przeglądam czat na fejsie i albo oni nie przeczytali instrukcji, albo my się nie znamy Żeby było śmieszniej, to nieco niżej jest zupełnie inna odpowiedź
gosia_a Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Napisano 16 Października 2015 Wojtekbp chyba niestety to tak nie działa a szkoda
wojtekbp Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Napisano 16 Października 2015 Gosiu, żartowałem tylko Znowu czekanie do maja..... i pewnie jak zwykle problemy z serwerami będą.
gosia_a Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Napisano 16 Października 2015 Domyslam sie ze tylko zartowales, a w maju zycze Tobie powodzenia zebys zobaczyl has been selected
Rafcio28 Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Napisano 16 Października 2015 Wyslalem wniosek ze zdjeciem ktore ma odpowiednie parametry rozmiar pixele Ale po sprawdzeniu w tym ich programie do przycinania zdjecie jest za duze i wychodzilo poza te zielone linie jak w koncu udalo mi sie je wcisnac w te linie to po zapisaniu bylo nieostre, wied wysalem to wczesniejsze ale dalem spobie spokoj z tym dopasowywaniem w te zielone linie. Co wy na to dodam jeszcze ze bylo to na samym poczatku 2 pazdziernika i nie daje mi to spokoju czy oni az do takich szczegolow przywiazuja uwage czy moze liczy sie dla nich tylko format zapisango pliku ostrowc pixele a nie to czy glowa znajduje sie na wysokosci 50-69% zdjecia.
KasiaNetherlands Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Napisano 16 Października 2015 Też mam problem z tym zdjęciem, powyżej wysłałam swoje halo czy ktoś wie jak zrobić czy to zdjęcię się wpasowało , ta zielona linia tez mi nie pokazuje tego zdjęcia prawidłowo...
KaeR Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Napisano 16 Października 2015 Też mam problem z tym zdjęciem, powyżej wysłałam swoje halo czy ktoś wie jak zrobić czy to zdjęcię się wpasowało , ta zielona linia tez mi nie pokazuje tego zdjęcia prawidłowo... Łeb mi wyszedł na lewo i do góry z tych linii. Po nocach sypiam. Zdjęcie robione w USA tam, gdzie wszyscy robią sobie zdjęcia do paszportów. Czy wy myślicie, że oni wszystko linijka mierzą w USA szczególnie z tymi ich calami? Do różnych amerykańskich dokumentów przeszły mi takie co nie miały prawa przejść. Luz.
zielonywkarty Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Napisano 16 Października 2015 hmm dziek sprawdzilam ten program ale moja glowa nie miesci sie w tym zielonym owal i mi powieksza to zdjecie co jest z nim nie tak ? no to musisz je oddalic pomniejszyc ciut.
olmeca Napisano 16 Października 2015 Zgłoś Napisano 16 Października 2015 Łeb mi wyszedł na lewo i do góry z tych linii. Po nocach sypiam. Zdjęcie robione w USA tam, gdzie wszyscy robią sobie zdjęcia do paszportów. Czy wy myślicie, że oni wszystko linijka mierzą w USA szczególnie z tymi ich calami? Do różnych amerykańskich dokumentów przeszły mi takie co nie miały prawa przejść. Luz. Przy którejś loterii ktoś wrzucił zdjęcie swojego psa i też przeszło, mimo, że nie powinno
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.