Skocz do zawartości

Dv-2017

Morav

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 3.10.2015 o 13:10, tervist86 napisał:

I jak tam? Składał ktoś już? Ja właśnie przed chwilą :)

Tak czytam to forum i ludzie piszą o numerach niskich i wysokich. Jak to sprawdzić? Rozumiem, że nie licze od początku, bo początek to 2017 czyli rok. Wybaczcie te pytania, ale serio, dopiero w to wszystko 'wchodzę'.

O numerach piszą Ci którzy zostali wylosowani. Nie ten wątek przez dobre pare miesięcy.

• Odpowiedzi 360
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ty serio uważasz, że jak jest zaczęty nowy wątek do nowej loterii to ktoś nowy nie zaglądnie tutaj i nie zada pytania? Od tego jest forum, to po 1. A po 2, ja czytam forum. Owszem, dopiero co zacząłem i niektóre rzeczy są dla mnie niejasne. Normalne, że będę miał pytania. Jak ktoś nie chce to niech nie odpowiada.

Napisano

To słabo Ci idzie ale nie będę się wdawał w dyskusję z Tobą. I tak co roku jest to samo. Starsi ode mnie to potwierdzą, bo ja to tylko "zwykły cycek" jestem :D

Ale jak się czyta te same pytania podekscytowanych ludzi, którzy pod wpływem impulsu wysyłają zgłoszenia i już myślami są w Juesej czwarty czy piąty rok z rzędu to słabo się robi. Musiałem wylać swój żal tutaj. Sorry.

Napisano

Czwarta próba została podjęta :) może tym razem się uda!

Powodzenia wszystkim.

W dniu 3.10.2015 o 19:45, JacoPL napisał:

To słabo Ci idzie ale nie będę się wdawał w dyskusję z Tobą. I tak co roku jest to samo. Starsi ode mnie to potwierdzą, bo ja to tylko "zwykły cycek" jestem :D

Ale jak się czyta te same pytania podekscytowanych ludzi, którzy pod wpływem impulsu wysyłają zgłoszenia i już myślami są w Juesej czwarty czy piąty rok z rzędu to słabo się robi. Musiałem wylać swój żal tutaj. Sorry.

Słuszna uwaga kolego ale ludzie są leniwi...

W dniu 3.10.2015 o 19:28, tervist86 napisał:

Od tego jest forum, to po 1.

Napisano
  W dniu 5.10.2015 o 05:54, nicsieniedzieje napisał:

Mógłby ktoś podrzucić link ze stroną do rejestracji? Jak wchodzę na dvlottery.state.gov to nie ma możliwości rejestracji na dv-2017, tylko sprawdzanie wyników z poprzednich lat

Użyj IE, w FF mam to samo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...