kzielu Napisano 3 Października 2015 Zgłoś Napisano 3 Października 2015 I jak tam? Składał ktoś już? Ja właśnie przed chwilą Tak czytam to forum i ludzie piszą o numerach niskich i wysokich. Jak to sprawdzić? Rozumiem, że nie licze od początku, bo początek to 2017 czyli rok. Wybaczcie te pytania, ale serio, dopiero w to wszystko 'wchodzę'. O numerach piszą Ci którzy zostali wylosowani. Nie ten wątek przez dobre pare miesięcy.
tervist86 Napisano 3 Października 2015 Zgłoś Napisano 3 Października 2015 Aaaaa, wszystko jasne. Dzięki!
JacoPL Napisano 3 Października 2015 Zgłoś Napisano 3 Października 2015 Dramat. Poczytajcie tematy z poprzednich loterii. Tam jest WSZYSTKO. Obiecuję!
tervist86 Napisano 3 Października 2015 Zgłoś Napisano 3 Października 2015 Ty serio uważasz, że jak jest zaczęty nowy wątek do nowej loterii to ktoś nowy nie zaglądnie tutaj i nie zada pytania? Od tego jest forum, to po 1. A po 2, ja czytam forum. Owszem, dopiero co zacząłem i niektóre rzeczy są dla mnie niejasne. Normalne, że będę miał pytania. Jak ktoś nie chce to niech nie odpowiada.
JacoPL Napisano 3 Października 2015 Zgłoś Napisano 3 Października 2015 To słabo Ci idzie ale nie będę się wdawał w dyskusję z Tobą. I tak co roku jest to samo. Starsi ode mnie to potwierdzą, bo ja to tylko "zwykły cycek" jestem Ale jak się czyta te same pytania podekscytowanych ludzi, którzy pod wpływem impulsu wysyłają zgłoszenia i już myślami są w Juesej czwarty czy piąty rok z rzędu to słabo się robi. Musiałem wylać swój żal tutaj. Sorry.
tervist86 Napisano 3 Października 2015 Zgłoś Napisano 3 Października 2015 To trafiłeś kolego na nieodpowiednią osobę, bo moja decyzja odnośnie wysłania zgłoszenia nie była kierowana impulsem. A i w USA myślami nie jestem tym bardziej.
luk-149 Napisano 5 Października 2015 Zgłoś Napisano 5 Października 2015 Czwarta próba została podjęta może tym razem się uda! Powodzenia wszystkim. To słabo Ci idzie ale nie będę się wdawał w dyskusję z Tobą. I tak co roku jest to samo. Starsi ode mnie to potwierdzą, bo ja to tylko "zwykły cycek" jestem Ale jak się czyta te same pytania podekscytowanych ludzi, którzy pod wpływem impulsu wysyłają zgłoszenia i już myślami są w Juesej czwarty czy piąty rok z rzędu to słabo się robi. Musiałem wylać swój żal tutaj. Sorry. Słuszna uwaga kolego ale ludzie są leniwi... Od tego jest forum, to po 1.
nicsieniedzieje Napisano 5 Października 2015 Zgłoś Napisano 5 Października 2015 Mógłby ktoś podrzucić link ze stroną do rejestracji? Jak wchodzę na dvlottery.state.gov to nie ma możliwości rejestracji na dv-2017, tylko sprawdzanie wyników z poprzednich lat
Damianq Napisano 5 Października 2015 Zgłoś Napisano 5 Października 2015 Mógłby ktoś podrzucić link ze stroną do rejestracji? Jak wchodzę na dvlottery.state.gov to nie ma możliwości rejestracji na dv-2017, tylko sprawdzanie wyników z poprzednich lat Użyj IE, w FF mam to samo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.