KaeR Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 Tez mi sie wydawało, ze gdzieś pisałeś , ze karta juz w drodze. Pracodawca zaaplikował i juz wszystko sie kula w tym kierunku. Juz sie kompletnie pogubiłam :/ To chyba nie bylem ja. Pisalem, ze dopoki nie ma open search nie moge dostac LC, ktore jest potrzebne do aplikacji. Moja stanowisko dostalo zwolnienie na trzy lata z tego wymogu. Jestem w trakcie drugiego roku i moge nie dozyc do trzeciego, kiedy musza sie ruszyc i zrobic open search...
kzielu Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 To chyba nie bylem ja. Pisalem, ze dopoki nie ma open search nie moge dostac LC, ktore jest potrzebne do aplikacji. Moja stanowisko dostalo zwolnienie na trzy lata z tego wymogu. Jestem w trakcie drugiego roku i moge nie dozyc do trzeciego, kiedy musza sie ruszyc i zrobic open search... A (sorry na wtracanie sie w nieswoje sprawy) zona / narzeczona / dziewczyna o ktorej wspominales ? NIW ? Musisz zalozyc jakis watek z serii "Gdzie wyjechac ?" ;-)
Johns87 Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 Mam pytanie odnośnie zdjęć. Czy są one jakoś weryfikowane jak ktoś np użyje zdjęcia którego użył podczas zeszłorocznego losowania ? Powoduje to dyskwalifikację na początku ?
zielonywkarty Napisano 14 Października 2015 Zgłoś Napisano 14 Października 2015 nie sa w stanie do tego dojsc bo by musieli bieglych powolywac . zawsze mozesz powiedziec ze wyszedles tak samo na zdjeciu. nie mniej jednak zeby nie bylo nieprzyjemnosci lepiej chyba zrobic inne tak jak wymagaja
gocha80 Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Napisano 15 Października 2015 Informacja z Facebook-dla wszystkich zainteresowanych "O JUŻ DZIŚ O GODZINIE 15.00! Nasi konsulowie, Kyle i Patrick, zapraszają na chat dotyczący loterii wizowej DV Lottery 2017. Macie do nas wiele pytań na temat DV Lottery 2017, więc będziecie mieć okazję zadać je bezpośrednio naszym konsulom. O godzinie 15.00 opublikujemy post, pod którym przez pół godziny Kyle i Patrick będą osobiście odpowiadać na Wasze pytania. ZAPRASZAMY!"
olmeca Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Napisano 15 Października 2015 Mam pytanie odnośnie zdjęć. Czy są one jakoś weryfikowane jak ktoś np użyje zdjęcia którego użył podczas zeszłorocznego losowania ? Powoduje to dyskwalifikację na początku ? Jak się nie zmieniłeś, to wystarczy, że zdjęcie przepuścisz przez jakiś program graficzny usuwając exif`y i zapisując je jako nowy plik i tak to wrzuć do wniosku.
wojtekbp Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Napisano 15 Października 2015 Ja natomiast sam się "wyłożyłem" W jednym folderze miałem dwa zdjęcia, z tego, oraz z poprzedniego roku. Przez nieuwagę wrzuciłem z poprzedniego roku. Zanim się zorientowałem, upload został ukończony. Może z automatu nie odrzucą.
KasiaNetherlands Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Napisano 15 Października 2015 Hej mam pytanie:) Pierwszy raz biorę udział w loterii wizowej. Mój chłopak brał udział w loterii w tamtym roku, ale aplikował z racji obywatelstwa z Holandii, kraju gdzie potencjalnie jest większa szansa i się jednak nie udało Byłam dwa razy w USA i normalnie to była miłość do pierwszego wejrzenia Zrobiłam dziś fotkę parametry zdjęcia się zgadzają, ale czy ma to tak mniej więcej wyglądać (tło, umiejscowienie głowy itp?? tutaj jest link z fotosika: http://www.fotosik.pl/zdjecie/95415e93c29c7878 Prosze o opinie Z Góry dzięki mam nadzieję ze wszyscy okażemy się szczęśliwcami w maju!
KaeR Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Napisano 15 Października 2015 Zrobiłam dziś fotkę parametry zdjęcia się zgadzają, ale czy ma to tak mniej więcej wyglądać (tło, umiejscowienie głowy itp?? tutaj jest link z fotosika: http://www.fotosik.pl/zdjecie/95415e93c29c7878 Prosze o opinie Nie wiem czy zauważyłaś, ale twarz zakrywa jakiś kwadrat i zdjęcie przez to nie spełnia wymagań.
KasiaNetherlands Napisano 15 Października 2015 Zgłoś Napisano 15 Października 2015 specjalnie to zrobilam, po prostu nie chce ujawniac twarzy. Chcialam sie tylko spytac czy generalnie jest ok z tlem i proporcjami?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.