havanagila Napisano 22 Października 2015 Zgłoś Napisano 22 Października 2015 witam, pytam czysto teoretycznie - co zrobic jesli nie mam znajomych ktorych adres moglbym wpisac w dv260 jako ten do odebrania karty? a przeciez nie zalatwie sobie mieszkania z polski kilka miesiecy wczesniej
karolamo Napisano 22 Października 2015 Zgłoś Napisano 22 Października 2015 Niektórzy wynajmują hotel np. na 2 tygodnie i podają adres hotelu. Musisz podać jakikolwiek adres. Potem po przyjeździe jak już znajdziesz mieszkanie, szybko zmień adres na stronie uscis.gov
havanagila Napisano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Października 2015 to po co wynajmowac ten hotel? nie mozna wpisac jakiegokolwiek adresu a zmienic dopiero po przyjezdzie? sprawdzaja czy faktycznie twoj adres?
karolamo Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Po to, żeby mieć gdzie mieszkać na początku. Jakiegokolwiek adresu, czyli jakiego? Wymyślisz sobie? Bo jeśli tak to ja wolałabym podać adres hotelu.
havanagila Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2015 od momentu w ktorym musisz podac adres korespondencyjny w usa do legalnego przylotu dzieli cie najmniej kilka miesiecy przeciez nie bedziesz w tym czasie placil za hotel wymyslac nie musze, od tego mam google maps
karolamo Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Nie musisz płacić za hotel, żeby podać jego adres.
havanagila Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2015 i jak to dziala? mam zadzwonic bezposrednio do obslugi i zaproponowac im ten uklad?
katlia Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Nie musisz dzwonic do hotelu. Podajesz adres is juz. Przed wyjazdem do USA, rezerwujesz pokoj na kilka nocy w tym samym hotelu, a juz na miejscu szukasz nowego lokum. Po czym podajesz nowy adres na uscis.gov.
havanagila Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2015 wiec czym to sie rozni od podania jakiegokolwiek innego adresu skoro i tak go zmienie
glimi Napisano 23 Października 2015 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 no i co wyszukasz jakis adres w google maps i co wpiszesz ze kto tam mieszka? john doe?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.