usa1284 Napisano 6 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2015 Witam Wszystkich Mam pytanie chcę się zorientować jeśli ktoś z was przekraczał granicę na legalnej zielonej karcie do Canady to czy może mi napisać jak dokładnie wyglądała kontrola na granicy. Chodzi o wjazd do Kanady i powrót do USA czy urzędnik emigracyjny tylko zobaczył zieloną kartę i kazał jechać czy sprawdzał w komputerze chodzi mi o dokładnie jak wyglądała kontrola wyjazdu i powrotu Pozdrawiam i dziękuję
KaeR Napisano 6 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2015 Witam Wszystkich Mam pytanie chcę się zorientować jeśli ktoś z was przekraczał granicę na legalnej zielonej karcie do Canady to czy może mi napisać jak dokładnie wyglądała kontrola na granicy. Chodzi o wjazd do Canady i powrót do USA czy urzędnik emigracyjny tylko zobaczył zieloną kartę i kazał jechać czy sprawdzał w komputerze chodzi mi o dokładnie jak wyglądała kontrola wyjazdu i powrotu Pozdrawiam i dziękuję Zadam troche glupie pytanie. Poniewaz do Kanady Polacy nie potrzebuja wiz, po co sie wachlowac dodatkowo zielona karta?
andyopole Napisano 6 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2015 Zadam troche glupie pytanie. Poniewaz do Kanady Polacy nie potrzebuja wiz, po co sie wachlowac dodatkowo zielona karta? Przy wjeździe do Kanady nigdy nie pokazuje GC.
Anubis ^^ Napisano 7 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 Przy wjeździe do Kanady nigdy nie pokazuje GC. Ale przy powrocie do USA chyba tak.
andyopole Napisano 7 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 Ale przy powrocie do USA chyba tak. Ja zawsze "naobkolo". Jeszcze nigdy nie wjezdzalem z Kanady do USA.
sly6 Napisano 7 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2015 Kaer tutaj chodzi o taka sprawe ze ktos za dlugo byl po za USA i czasami ludzie tak robia ze leca do Kanady,a pozniej jada do USA a na granicy mowia ze byli np pare dnbi,tygodni w Kanadzie kiedys takie cos przechodzilo,teraz moze byc juz roznie a znow od 15 marca 2016 wiecej bedzie miec Kanada informacji kto wjezdza,wyjezdza a ze USA z Kanada wspolpracuja to trudniej bedzie w pewnych sprawach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.