ntier Napisano 13 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2015 Hej, prosze o zerkniecie okiem czy czegoś nie brakuje w zestawie Affidavit Of Support. Sytuacja dotyczy kategori rodzinnej, petitioner jest na emeryturze - ma niewsytarczajace dochody. Sponsor dodatkowy pracuje i ma wystarczajace dochody z pracy. Czy wystarczy taki zestaw dokumentow? A moze jest cos niepotrzebnego Primary I-864 Form Social Security Benefits Statement Passport photocopy Joint I-864 Form IRS Tax Transcript Paystubs OR Employment Letter Passport photocopy
kzielu Napisano 13 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2015 Brakuje tax returns petitionera. Mimo że nie ma wystarczających zarobków, cały czas musi udowodnić że sur rozlicza z IRS.
ntier Napisano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2015 Brakuje tax returns petitionera. Mimo że nie ma wystarczających zarobków, cały czas musi udowodnić że sur rozlicza z IRS. Dzieki. Petitioner nie skladal deklaracji podatkowych, z tego co pamietam nie bylo potrzeby bo wyplaty z Social Security byly jedynym zrodlem dochodu i nie przekraczaly jakiegos progu chyba $25k
kzielu Napisano 13 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2015 Dzieki. Petitioner nie skladal deklaracji podatkowych, z tego co pamietam nie bylo potrzeby bo wyplaty z Social Security byly jedynym zrodlem dochodu i nie przekraczaly jakiegos progu chyba $25k To musi zalaczyc wyjasnienie dlaczego nie musial skladac - w przeciwnym wypadku dostanie RFE.
Rafal78 Napisano 13 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2015 Witam. Po dlugim buszowaniu w internecie znalazlem dobre forum :) A wiec do tematu. Sponsoruje rodzine na GC i mam problem tak jak wiekszosc ludzi ze Sponsorem. Rozliczam sie ze smiesznej kwoty i to mi blokuje. Wspomne ze juz wszyskie opaty dokonalem. Czy moge wpisac do Formy I 864 majatek z Polski, tj nieruchomosci, dzialki, samochody, lokaty itp.Czy moze to urzednik emigracyjny zaakceptowac? Pytalem sie wsrod znajomych odnosnie sponsora ale nikt nie moze byc gdyz kazdy jest nielegalnie Czy ma ktos namiary kto by zechcial cos zarobic. Prosze o info
kzielu Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2015 Majątek w PL - generalnie nie. Zarobić ? Trzeba być skończonym idiota żeby podjąć się sponsorowana obcego człowieka.
olmeca Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2015 Majątek w PL - generalnie nie. Zarobić ? Trzeba być skończonym idiota żeby podjąć się sponsorowana obcego człowieka. Samo sedno, to samo miałem na myśli, tylko brakowało mi odwagi tak to wyrazić.
Rafal78 Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2015 Ja jak bym miał komuś pomóc to bym pomógł nawet obcej osobie.
KaeR Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2015 Ja jak bym miał komuś pomóc to bym pomógł nawet obcej osobie. W sponsoringu? Musisz żartować. Podżyrowałbys obcej osobie kredyt?
kzielu Napisano 14 Listopada 2015 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2015 Ja jak bym miał komuś pomóc to bym pomógł nawet obcej osobie. To świetnie, ale albo zupełnie nie rozumiesz o czym piszesz albo patrz określenie z mojego poprzedniego postu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.