ilon Napisano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 Chyba ze kolezanka nie brala slubu na K1? ;>
jkb Napisano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 No to wtedy nie bedzie miala DS-2053, co nie?
Daffodil123 Napisano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Napisano 3 Lutego 2016 Niestety, z tego co udało mi się ustalić w żadna klinice nie można skorzystać z ubezpieczenia, także za wszystko będę musiała zapłacić z własnej kieszeni ;-(.
Domiś Napisano 5 Marca 2016 Zgłoś Napisano 5 Marca 2016 Możesz napisać ile dokładnie wyszło za wszystko?
Amy Napisano 5 Marca 2016 Zgłoś Napisano 5 Marca 2016 Możesz napisać ile dokładnie wyszło za wszystko? Za badania lekarskie do zielonej karty nie ma stalej oplaty, wiec ceny moga sie roznic, rowniez zalezne jest to od tego ile szczepionek musisz miec.
Anarion Napisano 6 Marca 2016 Zgłoś Napisano 6 Marca 2016 Ja robiłam badania i szczepienia u polskiego lekarza w Chicago, miałam kartę szczepień z Polski, nawet nie przetlumaczoną i było ok. Musiałam tylko dorobić próbę gruźlicową i zaszczepić się na tężec, bo minął już termin tej szczepionki. I chyba miałam pobraną krew, ale nie jestem pewna. Za całość zapłaciłam chyba $350.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.