Joanna30 Napisano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2016 Ponieważ nie znam się w ogóle na autach, to sobie musiałam wygooglać tego Forda Expedition. Matko, ale wielki! Nie wiem, czy aż taki nam potrzebny. Zwłaszcza, że on chyba więcej pali, nie?
ZielonyTomek Napisano 3 Marca 2016 Zgłoś Napisano 3 Marca 2016 Oszczędny on napewno nie jest, potrzebny ani tyle ale miałem frajdę czyms takim sie poruszać. W Europie pewnie podchodzi pod kategorie ciężarowa . Dla każdego pojęcie "lepszy" jest inne. Dla mnie ten wlasnie byl "lepszy" dla Was moze byc cos innego "lepsze" pozdrawiam Obecne ceny benzyny w stanach chyba nie zmuszają do oszczędności ? Czy sie mylę ?
Joanna30 Napisano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2016 Wiesz, staramy się dość oszczędnie gospodarować budżetem, więc wszędzie, gdzie da się coś "uszczknąć", to skorzystamy
ZielonyTomek Napisano 3 Marca 2016 Zgłoś Napisano 3 Marca 2016 Rozumie, sami tez tak robimy. Tylko tak jakos obiły mi sie ceny o uszy i porównujac je z europejskimi a mam na mysli Niemcy to dla mnie jak za darmo )
Joanna30 Napisano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2016 No tak, paliwo jest tanie w porównaniu do tego, co u nas
Joanna30 Napisano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2016 OK, zmieniłam tytuł, żeby nie zakłądać nowego wątku... Ponieważ do USA jedziemy w 4 i w każdym hotelu będziemy dzielić pokój, a zabieramy ze sobą laptopy, telefony, ładowarki do akumulatorów, to mam pytanie... Czy jeśli zabiorę ze sobą zwykły przedłużacz i podepnę go przez przejściówkę do gniazdka w USA, to on będzie działał? Wszystkie sprzęty oczywiście mają zasilacze działające na prądzie 110V. Czytałam, że taki przedłużacz będzie działał, ale chciałam się upewnić, czy rzeczywiście. Co prawda jestem córką elektryka, ale nie spodziewam się, żeby tato wiedział takie rzeczy
andyopole Napisano 9 Marca 2016 Zgłoś Napisano 9 Marca 2016 Chyba że to jakiś specjalny przedłużacz. Np. wyłącza zasilanie przy spadku napięcia.
Joanna30 Napisano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2016 Nie, to jest taki przedłużacz: http://allegro.pl/przedluzacz-kostka-zasilajaca-extended-usb-1-5-m-i5983154808.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.