Ivan Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 Czecz. W czerwcu planuje wyjazd do USA. Pracować będe w miescie Exeter, New Hamshire. Czy może ktoś już był tam? Interesuje mnie w jaki sposób jest możliwe dojechać do tąd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 27, 2016 Report Share Posted March 27, 2016 "do tąd" Polska języka trudna języka. Jeszcze człowiek nie wyjechał a już po polsku zapomniał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Czecz. W czerwcu planuje wyjazd do USA. Pracować będe w miescie Exeter, New Hamshire. Czy może ktoś już był tam? Interesuje mnie w jaki sposób jest możliwe dojechać do tąd? Dopiero teraz dojrzałem niepolskie imię w avatarze. Jak na cudzoziemca Twój polski jest OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewBetterBonio Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Zależy skąd jedziesz. Podejrzewam że najlepiej będzie dla Ciebie przejachać się pociągiem z Bostonu (North Station), stacja w Exeter jest praktycznie w mieście. Popatrz tutaj: Amtrak Downeaster Ewentualnie możesz wypożyczyć samochód, i oddać w Exeter, jednodniowe wypożyczenie nie powinno kosztować więcej niż 100$: Enterprise Rent-A-Car (800) 325-8007141 Portsmouth Avenue, Exeter (603) 772-4448 Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.