AleksandraMg Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 3 godziny temu, sly6 napisał: Pamiętaj o forum i pisz jak Ci życie płynie..powodzenia Oczywiście
dionzisoek Napisano 23 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 Cześć. Czy przy pierwszym przekraczaniu granicy usa po otrzymaniu wizy ktoś sprawdza wyniki badań i zdjęcie rtg? Podobno trzeba mieć przy sobie. Jaka jest praktyka?? Z góry dzięki za odpowiedź
sly6 Napisano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 podajesz kopertę zamknięta i tam sa wyniki badań dlatego nie można tej koperty otwierać. Zdjęcie rtg masz na płycie która tej dajesz,dlatego to miej przy sobie - w bagażu podręcznym
Perimeter Napisano 25 Listopada 2017 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2017 Dnia 28.09.2017 o 20:22, BartekWSH napisał: Witam, zauważyłem że ostatnio panuje trend na North Carolina, może mi ktoś napisać co ludzi ciągnie do tamtego stanu ? Słyszałem, że dawniej z Chicago przeprowadzali się do Arizony, głównie to chyba przez ceny domów lub Floryda rejony Tampy i Clearwater. Kiedys bylem w stanie georiga. Cieplo, przyjemnie, ale nie tak goraco jak na florydzie.duzo zieleni, jezior. W NC chyba podobnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.