Harv24 Napisano 15 Maja 2016 Zgłoś Napisano 15 Maja 2016 Mam tak samo, ale zauważ ze nie możesz nic zmienić jak klikniesz na dane pole we wniosku to jest ono zablokowane, nie można w nim nic wpisać ani skasować.
marcinCALIFORNIA Napisano 15 Maja 2016 Zgłoś Napisano 15 Maja 2016 bałem się tych pól nawet dotykać, żeby przypadkiem przez głupotę nie zrobić sobie obsuwy, ale rzeczywiście teraz sprawdziłem i masz racje, dzięki!
aesculap Napisano 15 Maja 2016 Zgłoś Napisano 15 Maja 2016 super... dzieki wielkie... a czy jak mi odblokuja to moge miec wglad do wszystkich czy aplikacji?? Nie do końca rozumiem Twoje pytanie... :-) Po odblokowaniu będziesz miała możliwość korekty jedynie DSa odblokowanego więc jeżeli popełniłaś błąd jedynie w jednym (na kilka wypełnianych) to tylko ten jeden będziesz mogła skorygować. To nie działa tak, że odblokowują "całą rodzinę" a tylko jeden wybrany formularz. nie pamiętam dokładnie ale znajdziesz na stronie, jaką formułę ma mieć email - na pewno w tytule trzeba wpisać ściśle określoną sekwencję (chyba nazwisko, CN i datę urodzenia - wszystko w określonej kolejności). Sprawdź to ...
marcinCALIFORNIA Napisano 17 Maja 2016 Zgłoś Napisano 17 Maja 2016 Cholera, dzisiaj na spokojnie jeszcze raz przejrzałem sobie DS-260 i mam literówkę..czterokrotnie podawałem województwo, ale niestety w jednym miejscu zamiast POMORSKIE, napisałem POMOROSKIE, myślicie, że powinienem to olać i nawet nie wspominać o tym przy konsulu? Powinno przejść? czytałem tutaj na forum o błędach, ale bardziej taki poważnych, typu szkoła etc. a tutaj tylko drobna (?? mam nadzieję) literówka, co o tym sądzicie?
gosia_a Napisano 17 Maja 2016 Zgłoś Napisano 17 Maja 2016 Cholera, dzisiaj na spokojnie jeszcze raz przejrzałem sobie DS-260 i mam literówkę..czterokrotnie podawałem województwo, ale niestety w jednym miejscu zamiast POMORSKIE, napisałem POMOROSKIE, myślicie, że powinienem to olać i nawet nie wspominać o tym przy konsulu? Powinno przejść? czytałem tutaj na forum o błędach, ale bardziej taki poważnych, typu szkoła etc. a tutaj tylko drobna (?? mam nadzieję) literówka, co o tym sądzicie? Po co masz rozmyslac czy to pierdola, po prostu napisz do KCc i szybko to poprawisz
ania38 Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Napisano 19 Maja 2016 Hej Witajcie..Mam pytanie odnosnie badan lekarskich... z racji iz na rozmowe zaznaczylam W-we a aktualnie mieszkam w szkocji... z polski mazury.... CZy badania lekarskie moge zalatwic w ciagu jednego dnia (rodzinka 2+4)... nie wiem jak mamy sobie organizowac urlop zeby przyjechac do polski na ten czas...aaa i jeszcze jedno... czy jeli bede juz miala wyznaczony termin rozmowy to moge sie umowic na badania w tym samym tygodniu? czy jednak musze czekac na wyniki troche dluzej?? Bardzo prosze o jakies sensowne podpowiedzi Dzieki bardzo
zielonywkarty Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Napisano 19 Maja 2016 Da sie to zalatwic w jeden dzien. Da sie umowic w tym samym tygodniu ja tak naprzyklad mialem.
grape Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Napisano 19 Maja 2016 Badania mozesz zrobic dzien przed rozmowa, idzcie rano na rtg, wyniki sa kolo 12, potem do lekarza i z glowy. Btw na rtg nie trzeba sie umawiac, trzeba odstac swoje w kolejce, do lekarza natomiast musicie sie umowic, najlepiej kolo godziny 14-15 zeby na spokojnie dojechac
ania38 Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Napisano 19 Maja 2016 Dzieki wam bardzo... wlasnie dlatego lubie zadawac pytania na Tym forum bo zawsze sie dostanie konkretna odpowiedz.... beda nas czekaly 2 dni w w-wie zeby nie jezdzic w te i z powrotem z mazur:)
daisy1 Napisano 19 Maja 2016 Zgłoś Napisano 19 Maja 2016 Chyba niechcący mogliście wprowadzić anię38 w błąd Piszesz o rodzinie 2+4, pamiętam, że gdzieś wspominałaś, że masz 38 lat, więc zakładam, że nie wszystkie Twoje dzieci mają powyżej 14 lat Jeśli tak to na badania musisz sobie zarezerwować więcej czasu, ponieważ dzieci w wieku 2-14 zamiast prześwietlenia mają test IGRA, a na wyniki testu czeka się 2-3 dni. My w poniedziałek zrobiliśmy wszystkie badania (dzieciom testy IGRA, na które trzeba czekać i przy okazji nam testy kiłowe i RTG - dzięki temu nie płaciliśmy dodatkowo za transport wyników, bo nie były potrzebne pilnie), a w czwartek mieliśmy wizytę u lekarza. Co prawda badania robiliśmy w Krakowie, ale na wyniki testów niestety zawsze trzeba czekać, niezależnie od tego czy Warszawa, czy Kraków.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.