sigmalion Napisano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2016 Witam Dostaliśmy termin na 22 lutego godz. 8.00 . Teraz zostało tylko załatwianie papierków i badań.
ewaw Napisano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2016 ania38 są terminy, wlasnie dzwonilam, nie wysylali maili oczywiscie, gdybym nie zadzwonila to nawet bym nie wiedziala :/. Moj jest na 9 stycznia, zadzwon, bo na pewno tez juz masz wyznaczony.
ania38 Napisano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2016 57 minut temu, ewaw napisał: ania38 są terminy, wlasnie dzwonilam, nie wysylali maili oczywiscie, gdybym nie zadzwonila to nawet bym nie wiedziala :/. Moj jest na 9 stycznia, zadzwon, bo na pewno tez juz masz wyznaczony. Hej... ja pislaam dzis rano do maila i mam termin na 27 stycznia...Dzieki ze pamietalas
kozdii Napisano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2016 Gratki dla tych co dostali terminy na interview Powodzenia !!! My juz w Polsce po dlugiej i ciezkiej podrozy z Norwegii przez Szwecje, Danie, Niemcy i wreszcze do Polski 1630 km i na koncu problemy z hamulcem Zyczymy Wszystkim forumowiczom Wesolych Swiat Bozego Narodzenia i upragnionych Zielonych Kart pod choinke
megiii Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Witam ja mam interview 4 stycznia jestem juz po badaniach jakby ktos mial pytania chetnie odpowiem robilam w warszawie wszystko, ja natomiast mam pytanie nie wiecie jaki powinnam miec affidavit bo jade do brata i chce mi wystawic do ambasady aby mi pomoc, tam jest duzo roznych to ma byc I-864 czy starczy I-134 bo kiedys mi taki wystawial jak staralam sie o wize turystyczna ? z gory bardzo dziekuje za pomoc
megiii Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 czy nie musze miec tego bo skoro bylo to losowanie na zielona karte ....ale musze przedstawic ze jakos w tych stanach sie bede na poczatku utrzymywac
sly6 Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 jesli już to I 134 lecz rozmowa też sie liczy. Należy pokazać ze mimo pomocy dasz sobie radę . możesz tez powiedzieć na rozmowie o rodzinie.
megiii Napisano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 ok dziekuje bardzo, mam nadzieje ze rozmowa przejdzie pomyslnie
ewaw Napisano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2016 Czy testy skorne IGRA dla dzieci wykonuje sie w Warszawie na Warynskiego czy Kosiarzy? I czy wiecie moze czy da sie przyspieszyc wyniki badan moczu?W poniedzialek mam badania, w srode wizyte, a w nastepny poniedzialek konsul.
kozdii Napisano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2016 Godzinę temu, ewaw napisał: Czy testy skorne IGRA dla dzieci wykonuje sie w Warszawie na Warynskiego czy Kosiarzy? I czy wiecie moze czy da sie przyspieszyc wyniki badan moczu?W poniedzialek mam badania, w srode wizyte, a w nastepny poniedzialek konsul. Nie wiem czy cię nie zmartwię ale testy IGRA dla dzieci to pikuś. Teraz są testy na rzerzączkę na które czeka się 8 dni roboczych ... przynajmniej w Krakowie. My specjalnie musieliśmy przylecieć z Norwegii 3 tygodnie temu żeby pobrać próbki. A wizyte u lekarza mieliśmy 27.12. Jak chcieliśmy się umówić szybciej do lekarza niż po 8 dniach to recepcjonista powiedział, że lekarz nie będzie w stanie wypełnić wszystkich dokumentów. To dziwne że umówili cię na rozmowę 2 dni po badaniach. Chyba że w Warszawie jest jakiś inny sprzet ... nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.