sly6 Napisano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2016 Co do pytań to racja A co do Ambasady to dobrze powiedzieli to urzędnik decyduje.
Gość alik Napisano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2016 Fakt jest taki ze musiałem przesiedziec wize. Żona rodziła krótko przed końcem wizy a sam poród nie należał do łatwych i nie obyło się bez komplikacji. Ciaza trwa 9 miesiecy, to miales czas. No chyba zona jak moja znajoma, nie wiedziala ze jest w ciazy az do 7mego miesiaca...
Malfunction Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2016 I sie wyjasnilo wszystko. W wielkich nerwach i niepewnością lecialem ale po lądowaniu poszło jak z platka. Bez zbędnych pytań urzędniczka wklepala wizę na 6 miesięcy.
Malfunction Napisano 24 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2016 Ja sie dziwie ze tak koniecznie chcesz jechac bo zawrocenie spowrotem do najprzyjemniejszych nie nalezy... Czego to się nie robi dla rodziny. Nie wyobrażam sobie spędzić kilka miesięcy bez moich dziewczyn.
sly6 Napisano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2016 Jak rodzina to odwzajemnia to masz sukces większy niż GC I tego można Ci zazdrościć miłości i bliskości
Malfunction Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2016 Uroczyście oznajmiam, że bez żadnych pytań czy też drążenia, dostałem wizę na pół roku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.