m.chamera Napisano 11 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2016 Witam. W zeszłym roku byłem u mojej rodziny w Chicago. Po przylocie na O'Hare urzednik emigracyjny zabrał mnie za secondery insepction i dal pobyt tylko na 1 msc. W zwiazku z tym ze plany mialelem na 3msc zostałem o 2msc dłuzej. Do usa latam od 2002r i posiadam juz 2 wize 10 letnia. Mieszkam teraz w Irlandii, pracuje tu legalnie i chciałbym w te wakacje znowu poleciec tylko ze na 2 tyg ( tyle mam urlopu). Słyszałem ze loty z irlandii odprawiane sa wlasnie tutaj i w usa wychodzimy juz tak jak bysmy przylecili z innego stanu. Czy sa jakiekolwiek szanse na to zeby mnie wpusli? dodam ze wize mam dalej nietknieta w paszporcie. Z góry dzieki za opowiedzi.
KaeR Napisano 11 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2016 Witam. W zeszłym roku byłem u mojej rodziny w Chicago. Po przylocie na O'Hare urzednik emigracyjny zabrał mnie za secondery insepction i dal pobyt tylko na 1 msc. W zwiazku z tym ze plany mialelem na 3msc zostałem o 2msc dłuzej. Do usa latam od 2002r i posiadam juz 2 wize 10 letnia. Mieszkam teraz w Irlandii, pracuje tu legalnie i chciałbym w te wakacje znowu poleciec tylko ze na 2 tyg ( tyle mam urlopu). Słyszałem ze loty z irlandii odprawiane sa wlasnie tutaj i w usa wychodzimy juz tak jak bysmy przylecili z innego stanu. Czy sa jakiekolwiek szanse na to zeby mnie wpusli? dodam ze wize mam dalej nietknieta w paszporcie. Z góry dzieki za opowiedzi. Nie masz już wizy. Po przekroczeniu pobytu została automatycznie unieważniona.
m.chamera Napisano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Napisano 11 Lipca 2016 Czyli odrazu po podejsciu do okienka z urzednikiem zostane cofniety tak ? i czy moge ponownie starac sie o wize tutaj w irlandii ?
Lx13 Napisano 11 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2016 Tak, zostaniesz cofnięty. Szanse na nowa wize - praktycznie zerowe. Swoją droga, podziwiam. Miec secondary i nadal kombinować...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.