kornik0874 Napisano 19 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2016 WITAM BARDZO CZĘSTO KUPUJĘ ANTYKI I DZIEŁA SZTUKI W USA W GALERIACH I DOMACH AUKCYJNYCH , MAM OGROMNĄ PROŚBĘ I ZARAZEM PYTANIE Z JAKICH FIRM NAJLEPIEJ KORZYSTAĆ, TAK ABY ZAJEŁY SIĘ WYSYŁKĄ KOMPLEKSOWO ODBIÓR PAKOWANIE I WYSYŁKA I TAK ABY MOŻNA BYŁO SIĘ DOGADAĆ W JĘZYKU POLSKIM O TYM ABY BYŁO TANIO TO TEŻ BARDZO WAŻNE
zielonywkarty Napisano 19 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2016 to zalezy do stanu. na wchodznim wybrzezu mozesz korzystac z polamerusa. a ja szukam czegos z nevady californi. ktos cos zna ?
kornik0874 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Napisano 20 Lipca 2016 to zalezy do stanu. na wchodznim wybrzezu mozesz korzystac z polamerusa. a ja szukam czegos z nevady californi. ktos cos zna ? POLAMARUS NIE PAKUJE MOŻE WYSŁAĆ PO MOJE PRZEDMIOTY KURIERA NIE O TO MI CHODZIŁO DO TEJ PORY KORZYSTAŁEM Z POLONEZ PARCEL SERWICE WSZYSTKO MIŁO BYĆ OK A TU MI PISZE ŻE MUSI SPECJALNIE WYSŁAĆ DLA MNIE SAM I DODATKOWO DO KOSZTOW MUSZĘ DOLICZYĆ 400 $ NIE POWAŻNE WIĘCEJ NIZ KOSZT PRZESYŁKI MOŻE ZNASZ JESZCZE JAKIEŚ FIRMY CO KOMPLEKSOWO OBSŁUGUJĄ
zielonywkarty Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2016 nie wiem widzialem ze mozna sie dogadac na przesylki ze sklepow internetowych i nie tylko wiec myslalem ze aukcje tez obsluza bo co to za filozofia
kornik0874 Napisano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Napisano 20 Lipca 2016 nie wiem widzialem ze mozna sie dogadac na przesylki ze sklepow internetowych i nie tylko wiec myslalem ze aukcje tez obsluza bo co to za filozofia to dom aukcyjny a to żaden się nie zajmuje pakowaniem ani wysyłka na calym świecie jeszcze sie nie spotkałem
kzielu Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2016 Po pierwsze to Caps sie zacial koledze. Po drugie to takich firm jest dziesiatki (freight forwarding) tylko ze nikt tam nie bedzie chcial po polsku rozmawiac.
andyopole Napisano 20 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2016 Po pierwsze to Caps sie zacial koledze. Po drugie to takich firm jest dziesiatki (freight forwarding) tylko ze nikt tam nie bedzie chcial po polsku rozmawiac. Może by i chcieli gadać po polsku ale "nie umiom"...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.