Zaku13 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Witam. Czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak wygląda sponsorowanie rodziców, którzy są w Polsce przez 30 letnią córkę z obywatelstwem USA ? Szukanie informacji w google niestety nie przyniosło mi odpowiedzi na to pytanie. Jeżeli macie jakieś strony na których można poczytać o tym to bardzo proszę o podanie ich lub napisanie w skrócie jak to wygląda i jakie trzeba ponieść koszty w związku z tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Strona ambasady USA: https://pl.usembassy.gov/pl/wizy/imigracja-w-ramach-laczenia-rodzin/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Witam. Czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak wygląda sponsorowanie rodziców, którzy są w Polsce przez 30 letnią córkę z obywatelstwem USA ? Szukanie informacji w google niestety nie przyniosło mi odpowiedzi na to pytanie. Jeżeli macie jakieś strony na których można poczytać o tym to bardzo proszę o podanie ich lub napisanie w skrócie jak to wygląda i jakie trzeba ponieść koszty w związku z tym. Znalezenie pol tysiaca odpowiedzi w Google'u zajmuje jakies 4 sekundy, nie wierze ze "nie przynioslo Ci odpowiedzi na to pytanie"... https://www.uscis.gov/family/family-us-citizens/parents/bringing-parents-live-united-states-permanent-residents W skrocie skladasz petycje, bo 6-12 miesiacach jest interview w ambasadzie, przyjezdzaja z zielony,i kartami. Zastanow sie tylko nad ich opieka zdrowotna bo nic im tutaj przyslugiwac nie bedzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrysiaK Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Nalezy wypelnic I-130 na kazdego rodzica+$420.00 oplata za kazdy wniosek+Twoje ID+ dokument potwierdzajacy Twoje obywatelstwo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.