Jump to content

Jak Wygląda Sponsorowanie Rodziców ?

Recommended Posts

Witam.

Czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak wygląda sponsorowanie rodziców, którzy są w Polsce przez 30 letnią córkę z obywatelstwem USA ? Szukanie informacji w google niestety nie przyniosło mi odpowiedzi na to pytanie. Jeżeli macie jakieś strony na których można poczytać o tym to bardzo proszę o podanie ich lub napisanie w skrócie jak to wygląda i jakie trzeba ponieść koszty w związku z tym.

Witam.

Czy ktoś mógłby mi przybliżyć jak wygląda sponsorowanie rodziców, którzy są w Polsce przez 30 letnią córkę z obywatelstwem USA ? Szukanie informacji w google niestety nie przyniosło mi odpowiedzi na to pytanie. Jeżeli macie jakieś strony na których można poczytać o tym to bardzo proszę o podanie ich lub napisanie w skrócie jak to wygląda i jakie trzeba ponieść koszty w związku z tym.

Znalezenie pol tysiaca odpowiedzi w Google'u zajmuje jakies 4 sekundy, nie wierze ze "nie przynioslo Ci odpowiedzi na to pytanie"...

https://www.uscis.gov/family/family-us-citizens/parents/bringing-parents-live-united-states-permanent-residents

W skrocie skladasz petycje, bo 6-12 miesiacach jest interview w ambasadzie, przyjezdzaja z zielony,i kartami. Zastanow sie tylko nad ich opieka zdrowotna bo nic im tutaj przyslugiwac nie bedzie...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...