rozumek777 Napisano 4 Września 2016 Zgłoś Napisano 4 Września 2016 witajcie mam kilka pytan ...bylem w usa 5 razy na wize turystycznej raz przesiedzialem bo dali mi tylko wjazd na 7dni i bylem 3 miesiace,za 6 razem zostalem cofniety z lotniska i dostalem 5 lat zakaz wjazdu, minelo juz 7 lat i staralem sie o wize i nic odmowa czy jest jakis sposob na zdobycie wizy turystycznej???czy jest mozliwe jakos starac sie o jakas inna wize niz turystyczna??chcialbym tam czasem pojechac w celch turystycznych ale czarno widze dostanie tyrystycznej
pelasia Napisano 4 Września 2016 Zgłoś Napisano 4 Września 2016 Nie maja do Ciebie zaufania, poniewaz raz juz ich oszukałeś. Na kolejna turystyczna szanse sa nikłe... Innych wiz na wypad od czasu do czasu turystycznie nie ma.
rozumek777 Napisano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 4 Września 2016 moze i zaufania nie maja ,,,moj kolega nigdy nie byl w usa i 3 razy staral sie o wize i za kazdym razem odmowa wiec tak naprawde nie wiem o co im chodzi,,,czyli w moim przypadku juz nigdy nie pojade do usa tak???
sly6 Napisano 4 Września 2016 Zgłoś Napisano 4 Września 2016 Nie znając kolegi historii oraz jego zachowania trudno powiedzieć o co chodzi To nie tak ze nigdy.. Trudniej Ci będzie dostać wizę.
Gość Napisano 4 Września 2016 Zgłoś Napisano 4 Września 2016 Ze wzgledu na twoja przeszlosc, po prostu juz ci nie wierza. Marne szanse na turystyczna.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.