subikawkeye Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Napisano 7 Września 2016 Witam. Czy ktoś z mieszkających w UK, przy wypełnianiu formularza DS260 zmieniał miejsce spotkania z konsulem z Londynu na Warszawę? Pytam bo zgłoszenie do zielonej karty wysyłałem z UK, podałem miejsce zamieszkania UK. Teraz chciałbym zmienić miejsce rozmowy z konsulem na Warszawę. Czy jest to w ogóle możliwe?
sly6 Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Napisano 7 Września 2016 Na pewnym forum napisali ze jak nie masz wyznaczonej rozmowy to możesz odblokować ds 260 i tam zmienić te dane. Pamiętaj ze takie odblokowanie DS wydłuży termin rozmowy. Poczytasz na forum o odblokowaniu ds.
ania38 Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Napisano 7 Września 2016 Z tego co wiem nie mozna zmienic miejsca rozmowy (ale moge sie mylic) kiedy ja odblokowywalam swoje ds-260 to moglam zmienic wszystko z wyjatkiem miejsca spotkania z konsulem... Daj znac czy udalo ci sie zmienic miejsce spotkania z uk na PL..
sly6 Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Napisano 7 Września 2016 W innym miejscu pisali ze nie da się zmienić i należy czekać na rozmowę. Pisal ten ktoś do KCC i Ambasady. Ty tez pisz pytaj się. Może coś się zmieniło. To forum nie pamięta takiego przypadku. Bylo przesunięcie w czasie.
szaman Napisano 10 Września 2016 Zgłoś Napisano 10 Września 2016 i daj znac. Jak sprawa sie skonczyla. PRzyda sie innym
Emily2016 Napisano 10 Września 2016 Zgłoś Napisano 10 Września 2016 Witam. Czy ktoś z mieszkających w UK, przy wypełnianiu formularza DS260 zmieniał miejsce spotkania z konsulem z Londynu na Warszawę? Pytam bo zgłoszenie do zielonej karty wysyłałem z UK, podałem miejsce zamieszkania UK. Teraz chciałbym zmienić miejsce rozmowy z konsulem na Warszawę. Czy jest to w ogóle możliwe? Ja rowniez podalam Londyn jako miejsce rozmowy z kosulem. Moge zapytac jakie sa powody checi zmiany na PL? Gdzies czytalam,ze jesli chcesz zmienic miejsce rowmoy to mozesz to zrobic piszac do KCC maila i oni powinni to uwzglednic. Natomiast tak jak pisza poprzednicy to moze wydluzyc czas oczekiwania na rozmowe. Moge zapytac jeszcze jaki masz numer CN?? Pozdrawiam
Immigrant Napisano 4 Października 2016 Zgłoś Napisano 4 Października 2016 Witam. Czy ktoś z mieszkających w UK, przy wypełnianiu formularza DS260 zmieniał miejsce spotkania z konsulem z Londynu na Warszawę? Pytam bo zgłoszenie do zielonej karty wysyłałem z UK, podałem miejsce zamieszkania UK. Teraz chciałbym zmienić miejsce rozmowy z konsulem na Warszawę. Czy jest to w ogóle możliwe? Czesc, cos sie wyjasnilo ? Jestem w gronie zainteresowanych ta informacja
subikawkeye Napisano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2016 Na poczatku przepraszam za zwłokę z odpowiedzią. Przed wysłaniem formularza DS260 jest możliwość zmiany miejsca spotkania i tak właśnie zrobiłem.formularz wysłałem 8 września, teraz czekam na termin spotkania.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.