Skocz do zawartości

Zmiana Lokalizacji Spotkania Z Konsulem. Londyn -> Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Czy ktoś z mieszkających w UK, przy wypełnianiu formularza DS260 zmieniał miejsce spotkania z konsulem z Londynu na Warszawę? Pytam bo zgłoszenie do zielonej karty wysyłałem z UK, podałem miejsce zamieszkania UK. Teraz chciałbym zmienić miejsce rozmowy z konsulem na Warszawę. Czy jest to w ogóle możliwe?

Napisano

Na pewnym forum napisali ze jak nie masz wyznaczonej rozmowy to możesz odblokować ds 260 i tam zmienić te dane.

Pamiętaj ze takie odblokowanie DS wydłuży termin rozmowy.

Poczytasz na forum o odblokowaniu ds.

Napisano

Z tego co wiem nie mozna zmienic miejsca rozmowy (ale moge sie mylic) kiedy ja odblokowywalam swoje ds-260 to moglam zmienic wszystko z wyjatkiem miejsca spotkania z konsulem... Daj znac czy udalo ci sie zmienic miejsce spotkania z uk na PL..

Napisano

W innym miejscu pisali ze nie da się zmienić i należy czekać na rozmowę.

Pisal ten ktoś do KCC i Ambasady.

Ty tez pisz :) pytaj się. Może coś się zmieniło.

To forum nie pamięta takiego przypadku. Bylo przesunięcie w czasie.

Napisano

Witam. Czy ktoś z mieszkających w UK, przy wypełnianiu formularza DS260 zmieniał miejsce spotkania z konsulem z Londynu na Warszawę? Pytam bo zgłoszenie do zielonej karty wysyłałem z UK, podałem miejsce zamieszkania UK. Teraz chciałbym zmienić miejsce rozmowy z konsulem na Warszawę. Czy jest to w ogóle możliwe?

Ja rowniez podalam Londyn jako miejsce rozmowy z kosulem.

Moge zapytac jakie sa powody checi zmiany na PL?

Gdzies czytalam,ze jesli chcesz zmienic miejsce rowmoy to mozesz to zrobic piszac do KCC maila i oni powinni to uwzglednic. Natomiast tak jak pisza poprzednicy to moze wydluzyc czas oczekiwania na rozmowe.

Moge zapytac jeszcze jaki masz numer CN??

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Napisano

Czesc,

cos sie wyjasnilo ?

Jestem w gronie zainteresowanych ta informacja :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Na poczatku przepraszam za zwłokę z odpowiedzią. Przed wysłaniem formularza DS260 jest możliwość zmiany miejsca spotkania i tak właśnie zrobiłem.formularz wysłałem 8 września, teraz czekam na termin spotkania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...