subikawkeye Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Witam. Czy ktoś z mieszkających w UK, przy wypełnianiu formularza DS260 zmieniał miejsce spotkania z konsulem z Londynu na Warszawę? Pytam bo zgłoszenie do zielonej karty wysyłałem z UK, podałem miejsce zamieszkania UK. Teraz chciałbym zmienić miejsce rozmowy z konsulem na Warszawę. Czy jest to w ogóle możliwe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Na pewnym forum napisali ze jak nie masz wyznaczonej rozmowy to możesz odblokować ds 260 i tam zmienić te dane. Pamiętaj ze takie odblokowanie DS wydłuży termin rozmowy. Poczytasz na forum o odblokowaniu ds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania38 Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Z tego co wiem nie mozna zmienic miejsca rozmowy (ale moge sie mylic) kiedy ja odblokowywalam swoje ds-260 to moglam zmienic wszystko z wyjatkiem miejsca spotkania z konsulem... Daj znac czy udalo ci sie zmienic miejsce spotkania z uk na PL.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 W innym miejscu pisali ze nie da się zmienić i należy czekać na rozmowę. Pisal ten ktoś do KCC i Ambasady. Ty tez pisz pytaj się. Może coś się zmieniło. To forum nie pamięta takiego przypadku. Bylo przesunięcie w czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaman Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 i daj znac. Jak sprawa sie skonczyla. PRzyda sie innym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily2016 Posted September 10, 2016 Report Share Posted September 10, 2016 Witam. Czy ktoś z mieszkających w UK, przy wypełnianiu formularza DS260 zmieniał miejsce spotkania z konsulem z Londynu na Warszawę? Pytam bo zgłoszenie do zielonej karty wysyłałem z UK, podałem miejsce zamieszkania UK. Teraz chciałbym zmienić miejsce rozmowy z konsulem na Warszawę. Czy jest to w ogóle możliwe? Ja rowniez podalam Londyn jako miejsce rozmowy z kosulem. Moge zapytac jakie sa powody checi zmiany na PL? Gdzies czytalam,ze jesli chcesz zmienic miejsce rowmoy to mozesz to zrobic piszac do KCC maila i oni powinni to uwzglednic. Natomiast tak jak pisza poprzednicy to moze wydluzyc czas oczekiwania na rozmowe. Moge zapytac jeszcze jaki masz numer CN?? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immigrant Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Witam. Czy ktoś z mieszkających w UK, przy wypełnianiu formularza DS260 zmieniał miejsce spotkania z konsulem z Londynu na Warszawę? Pytam bo zgłoszenie do zielonej karty wysyłałem z UK, podałem miejsce zamieszkania UK. Teraz chciałbym zmienić miejsce rozmowy z konsulem na Warszawę. Czy jest to w ogóle możliwe? Czesc, cos sie wyjasnilo ? Jestem w gronie zainteresowanych ta informacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
subikawkeye Posted October 18, 2016 Author Report Share Posted October 18, 2016 Na poczatku przepraszam za zwłokę z odpowiedzią. Przed wysłaniem formularza DS260 jest możliwość zmiany miejsca spotkania i tak właśnie zrobiłem.formularz wysłałem 8 września, teraz czekam na termin spotkania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted October 18, 2016 Report Share Posted October 18, 2016 Dziękuję za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.