AlconX Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 1 minutę temu, Zreal napisał: i po serwerach to się nie mogło inaczej skończyć ciekawe o której da radę się dobić
prem Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 2 minuty temu, krucyfiks ze srebra napisał: mi juz teraz strona nie chce sie zaladowac xD przeciez nie bierzez udziału w loterii??
Zreal Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Ja sobie na spokojnie jutro sprawdze, tyle czekalem, ze jeden dzien mnie nie zbawi.
krucyfiks ze srebra Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 1 minute ago, prem said: przeciez nie bierzez udziału w loterii?? zartowalam
Gonzo Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Sly6 jakbys mogl podac strone gdzie sprawdzic entrance status
szaman Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 Pem 3mam kciuki za Ciebie i za siebie za innych również ale mniej
NioseWamPicie Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 1 minutę temu, Gonzo napisał: Sly6 jakbys mogl podac strone gdzie sprawdzic entrance status https://www.dvlottery.state.gov/ESC/
prem Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Napisano 2 Maja 2017 9 minut temu, szaman napisał: Pem 3mam kciuki za Ciebie i za siebie za innych również ale mniej Kolego ja na razie nie sprawdzam. Pierwsze ide na silownie pozniej dobrze sie znieczule choc to wbrew sportowej logice ale dzis jest wyjatkowy dzien:) musze tez odnaleźć dysk ze starego lapka bo tam mam zapisane formularze. Później sprawdze bedziemy w kontakcie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.