11i11 Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Mam pytanko odnośnie danych w DS-160.Jak to jest z adresem pobytu i kontaktem w USA?Wyjazd dopiero planuję - pewnie na maj 2017. Jadę turystycznie, podałem adres hotelu w SFO, ale w grę wchodzi też zmiana planów i lot do LAX lub LAS. Wszystko zależy od ostatecznych planów i cen biletów. Czy urzędnik na lotnisku zwraca na to uwagę? Może paść pytanie - co Pan robi w LAS i dlaczego skłamał we wniosku?Raczej wydaje mi się to niemożliwe, przecież plany mogę zmienić, ale już tyle czytam o konsulach i imigration, że wolę podpytać.Dodam, że wniosek wysłałem i jestem już "umówiony" z konsulem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lx13 Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Moze ale nie musi. Moi znajomi dostali wizy i plany im sie tak zmieniły ze mogli jechać... 2 lata pózniej. Na granicy było pytanie o te 2 lata. Mieli dowód ze sobą - 2 letniego synka Link to comment Share on other sites More sharing options...
olmeca Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Na sobie przechodziłem to - ubiegając się o wizę podałem, że chce lecieć na Florydę, a wylądowałem w Nevadzie. Na lotnisku tylko raz tłumaczyłem się dlaczego zmieniłem tak bardzo plany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.