Martin23 Napisano 15 Października 2016 Zgłoś Napisano 15 Października 2016 Mam pytanie czy pierwsze wypelnia sie wniosek DS160 czy pierwsze sie placi za wize jaka kolejnosc jest?
ilon Napisano 16 Października 2016 Zgłoś Napisano 16 Października 2016 Wypelnij najpierw wniosek, a potem sie umow. Jak bedziesz sie umawial to potrzebujesz numer DS.
pelasia Napisano 16 Października 2016 Zgłoś Napisano 16 Października 2016 O ile dobrze pamietam to najpierw wypelnia sie wniosek a nastepnie dokonuje płatności. Chyba przy płatności trzeba wpisać numer wypełnionego wniosku. Mam nadzieje, ze nie pomieszalam kolejności, poniewaz jedyną styczność z tym wnioskiem miałam, gdy pomagałam rodzinie w wypełnieniu ale pamietam, ze jest odwrotnie niz w instrukcji na stronie ambasady
Martin23 Napisano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2016 Ok dzieki ale mama jeszcze jeden problem w wniosku pisze zeby podac SOSIAL SECURITY mialem 15 lat temu i nie mam tego juz co mam tam zaznaczyc? Czy to nie bedzie zatajenie prawdy?
marszr Napisano 21 Października 2016 Zgłoś Napisano 21 Października 2016 Cześć, Podłącze się do wątku.Jestem w trakcie wypełniania wniosku o wizę turystyczną, We wniosku jest informacja o tym żeby podać informację o zatrudnieniu z ostatnich 5 lat(NOTE: Provide your employment information for the last five years that you were employed, if applicable.) natomiast przy uzupełnianiu informacji po dodaniu dwóch poprzednich pracodawców nie mogę dodać kolejnych, przycisk Add another jest nieaktywny a potrzebuję dodać jeszcze jednego pracodawcę. Jak powinieiem go wpisać ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.