Dżo Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Hej wszystkim! Mam pytanie odnośnie poruszanego często tematu na temat biletów w jedną stronę. Posiadam wize turystyczną i w stanach byłam do tej pory 3 razy. Kolejny raz chce polecieć na ok.miesiąc by następnie udać się prosto z usa do Tajlandii. Myślicie, że będzie okej jak pokaże na granicy, że mam bilet wyjazdowy z usa do Azji? Wolałabym kupić bilet w jedną stronę do usa i potem zdecydowac o dokładnej dacie do kolejnego miejsca, ale to pewnie zbyt duże ryzyko nie wpuszczenia mnie do hameryki? dzieki za odpowiedzi ^^
sly6 Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 duże ryzyko gdy pokażesz bilet w jedna stronę. Pokażesz bilet do Azji i będzie ok. tak ludzie latali do Kanady i nie mieli żadnych problemów .
Joanna30 Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Jeśli będziesz miała bilet wyjazdowy z USA, to nie powinnaś mieć problemów.
Gonzo Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 Dnia 15.11.2016 o 09:37, Joanna30 napisał: Jeśli będziesz miała bilet wyjazdowy z USA, to nie powinnaś mieć problemów. A co jesli niemam zadnej amerykanskiej wizy,ale lece przez Atlante do Kanady? do ktorej polacy nie potrzebuja wizy.
sly6 Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 to potrzebujesz wizę turystyczną lub tranzytową.
Joanna30 Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2016 Dokładnie. Najprawdopodobniej nie wpuszczą Cię w ogóle do samolotu, jeśli nie będziesz miał wizy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.