Dżo Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Hej wszystkim! Mam pytanie odnośnie poruszanego często tematu na temat biletów w jedną stronę. Posiadam wize turystyczną i w stanach byłam do tej pory 3 razy. Kolejny raz chce polecieć na ok.miesiąc by następnie udać się prosto z usa do Tajlandii. Myślicie, że będzie okej jak pokaże na granicy, że mam bilet wyjazdowy z usa do Azji? Wolałabym kupić bilet w jedną stronę do usa i potem zdecydowac o dokładnej dacie do kolejnego miejsca, ale to pewnie zbyt duże ryzyko nie wpuszczenia mnie do hameryki? dzieki za odpowiedzi ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 duże ryzyko gdy pokażesz bilet w jedna stronę. Pokażesz bilet do Azji i będzie ok. tak ludzie latali do Kanady i nie mieli żadnych problemów . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Jeśli będziesz miała bilet wyjazdowy z USA, to nie powinnaś mieć problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzo Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Dnia 15.11.2016 o 09:37, Joanna30 napisał: Jeśli będziesz miała bilet wyjazdowy z USA, to nie powinnaś mieć problemów. A co jesli niemam zadnej amerykanskiej wizy,ale lece przez Atlante do Kanady? do ktorej polacy nie potrzebuja wizy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 to potrzebujesz wizę turystyczną lub tranzytową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Dokładnie. Najprawdopodobniej nie wpuszczą Cię w ogóle do samolotu, jeśli nie będziesz miał wizy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.